Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy w koncu zabronia wam palic w piecach ?

Polecane posty

Gość gość
Polska to biedny kraj i ludzi nie stać na inne ogrzewanie, jak chcesz tu mieszkać to powinnaś się z tym pogodzić.

Gość gość
Dobrze by bylo gdyby palili mialem a pala odpadami przy okazji i na smieciach zaoszczedza. W Pl to jest dziadostwo a nie bieda. Juz takich biedakow nie ma co z siebie robic. Pieknych domow nigdzie nie brakuje a ludzie na biede sie skarza

Gość gość
Nowoczesnych samochodow tez. Lansuja sie wszedzie a oszczedzaja na waznych rzeczach to jest tak.

Gość gość
22:20 Nie p*****l. 22miliardy z 500+ rocznie poszły dla tych biednych ludzi i g****o zrobili. Jakoś na papiersy, makdonalda i inne pierwszy wszystkich prawie stać. 99% bab ma tapetę na twarzy (co, za darmo dają maskary, szminki, podkłady, rozjaśniacze, bronzery), co druga ma na łapach lakiery hybrydowe (koszt 80-150 zł miesięcznie). Dzieciaki korzystające z opieki mają srajfony, tablety. Wiem, bo pracowałam z takimi. Nie biedny kraj, tylko ludzie są głupi,

Gość gość
22.16 A co ma 500+ do tego? To miało być na dzieci. Odłożysz część 500+ na wakacje, kupisz lepszą kurtkę, pójdziesz z dziećmi do kina i już nie ma 500+, więc jak jeszcze za to piec wymienić?

Gość gość
500 plus nie bylo i tez sie lansowaliscie. Polskie dziadostwo na tym polega na tym sie zaoszczedzi, na tamtym ale za to pokaz musi byc.

Gość gość
A i jeszcze nie każdy dostaje 500+, bo nie każdy biedny ma dzieci, co ze staruszkami jak mają zarobić na ten piec?

Gość gość
22:25 A dbanie o zdrowie swojego dziecka to mniej ważne niż kino? Niech ma astmę, ale chociaż film obejrzy? I sory - ale ile to mają dostać pieniędzy zdrowi i pracujący ludzie, którzy uważają się za takich świetnych, ze muszą się rozmnażać by wymienili przestarzałe piece i przestali palić śmieciami? To jakiś absurd - zamiast jak normalny człowiek wziąć dupę w troki i ogarnąć swoje życie to nie, na piec niech da państwo, na kino państwo, na wycieczkę dla dziecka państwo, o samochód mam stary i kopci - niech mi da państwo na mneij trujący bo ja nie mam z czego. O, wywożę śmieci do lasu - niech mi państwo opłaca wywóz śmieci to będę w kuble trzymał, a tak to wolę w lesie.

Gość gość
gość dziś Niektóre miasta dopłacały do wymiany pieców. Wystarczyło się zainteresować. Ale po co?

Gość gość
Ja nie wiem dlaczego te co rodzily same sa takie zazdrosne o te cesarki. To naprawde nic dobrego. Zobaczycie jak kiedys wasze corki beda mialy cesarki jak beda sie czuly to uwierzycie. A te co za to specjalnie placa na zamowienie tez sie przekonaja ze to bol nieunikniony. Jak mozna przezyc taka operacje bez bolu no jak. Przeciez to jest caly brzuch rozcharatany kilka narzadow na raz. Jeszcze z rana 15centymetrowa.

Gość gość
Pomylka bylam na innym temacie a znalazlam sie na jakis piecach. O co chodzi ? Nie wiem

Gość gość
500+ winno być zlikwidowane, naklepały bachorów to ich problem ,po wuj je robią i rodzą jak nie maja pieniędzy, 500+ winno być to jako dodatek dla ludzi pracy, a nie za pieprzenie sie i rozmnażanie dawane, co za chory rząd, płaci za pieprzenie sie, a może jeszcze burdele założy i będzie płacił tym babom za zabawianie chłopów po 10 000+

Gość gość
22.48 Pomyliły ci się tematy.

Gość gość
Ja chciałam miejskie ogrzewanie podłączyć, to stwierdzili, że nie ma w ulicy sieci i im się nie opłaca, gazu nie podłączę, żeby w kosmos wylecieć, a prąd za drogi na ogrzewanie. A tez nie uśmiecha mi się palić w piecu i przez to nienawidzę zimy, a takich mamy urzędników, nas w mieście żadnych dopłat do zmiany ogrzewania na miejskie, a w innych miastach nawet do 80%... to wdychajcie dalej smród. Pomimo iż palę węglem, a nie śmieciami, to śmierdzi i tak.

Gość gość
No to zamontuj sobie w ziemi wlasna butle gazowa. Beda przyjezdzac i dolewac ci gazu po prostu

Gość gość
tez bym chętnie zamieniła piec weglowy na olej itp....ale niestety koszt ogrzewanie jest za duzy.Powinna być kampania reklamowa o skutkach palenia czym popadnie żeby społeczeństwo uswiadomic bo niestety nie każdy sobie z tego zdaje sprawe