Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieprawdopodobne

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat i jestem obecnie samotny.mam mila sasiadke ktorej czasem pomagalem .ostatnio zostalem u niej w domu bo pomagalem naprawic laptopa i chwile rozmawialismy.zeszlo sie na moje zycie uczuciowe.rozstalem sie z dziewczyna jakis czas temu i tez stwierdzilem ze brak mi kogos.ona powiedziala ze ma tez samotnosci dosc.rozmawialo Nam sie cudownie.w koncu doszlo do zblizenia .Dlugi brak dziewczyny spodowal ze niezwykle sie podniecilem.praktycznoe do polnocy sie bzykalismy na rozne sposoby.kiedy obudzilem sie rano wyspany jak dziecko jednak troche mi bylo glupio.ona ma 46lat i syna dwa lata ode mnie mlodszego.rano rozmawialismy i zaproponowala ze czasem spotkamy sie na seks jak chce .jeszcze raz mialo to miejsce.jest jak na swoj wiek wyjatkowo atrakcyjna kobieta i ciesze sie na ten uklad bo za bardzo nie mam co liczyc na seks od kogos innego.jednak wygadalem sie koledze ze swojego seksu.niestety okazalo sie ze jest glupcem i zaczal mnoe obrazac.powiedzial rodzinie i wszyscy sie czepiaja ze jestem nienormalny.jak tych ludzi zrozumiec bo ja nie robie nic zlego

Gość sbzhsbdbxbd
Witam wczoraj moja corka masturvowala sie

Gość gość
Żyj chłopie swoim życiem,historia zna tysiące takich miłości nawet!Różnica wieku ma się nijak do uczucia a w Twoim wypadku tylko (na razie) do seksu.Koledzy?tylko zazdroszczą to pewne.

Gość gość
Masz fajne dymanko to się ciesz.

Gość gość
Hej wszystkim :D Mam na imię Gosia i jestem 44-letnią kobietą po rozwodzie. Szukam młodego, atrakcyjnego faceta, który zrobi sobie ze mnie prywatną dziwkę w łóżku... Moje zdj: http://kibuilder.com/zna Zdjęcie stópek: http://kaitect.com/2ACu