Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie wyjawię wam jedyne i prawdziwe podłoże bólu wszystkich kafeterian

Polecane posty

Gość gość

i kafeterianek. Prawda jest taka, że jedyną przyczyną waszego odwiecznego bólu doopy jest czysta, zżerająca was zazdrość, że mój pies jest mistrzem świata we wszystkich sztukach walki: https://zapodaj.net/838950ac32a7a.jpg.html Nie możecie tego przebić, ile byście kasy nie mięli, jak byście nie wyglądali, czego byście nie posiadali to co wam po tym wszystkim, skoro ja i tak mam lepiej, bo przecież mój pies by wam najebał, więc to oczywiste.

Gość gość
Kung fu piesio:-D moj na razie cwiczy na malych pluszaczkach ale moze kiedys ciezka praca dojdzie do takiego mistrzostwa..

Gość gość
Dobra, niech ci będzie

Gość gość
Nie dojdzie, już ci wyjaśnię dlaczego. Nad nosem mojego psa jest taki czarny pas, który biegnie przez całą kufę od nosa do czoła. Możesz zobaczyć na zdjęciu. No i ten czarny pas jest magiczny, ma w sobie moc, mój pies się z nim urodził, jest to czarny pas we wszystkich sztukach walki. Niektóre psy też takie coś mają, ale u nich nie ma to właściwości, jest to zwykły pas. Jeśli chcesz, żeby Twój pies się tak wyćwiczył to musi przyjść na trening do mojego, bo tylko mój pies ma moc nadawania wyższych pasów.

Gość gość
A moj pies ma moc czarnego podniebienia!