Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 2 tygodnie temu uprawiałam seks analny ze swoim partnerem. W pewnym momencie jego penis przejechał po mojej pochwie (?) i wargach sromowych. Było to dzień po skończeniu okresu. Wczoraj zaczęłam odczuwać lekki ból brzucha, który utrzymuje się do dzisiaj. Nie jest to ani zwykły ani mdlący ból, ciężko mi go określić. Także mój śluz kilka dni temu zmienił po części swoją konsystencję na bardziej kremowy. Boję się, że jestem w ciąży, nie mam odwagi, żeby zrobić test. Dziewczyny, jakie jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę?

Gość gość
większe, że zaraził cię grzybicą.

Gość gość
Ja też jestem w ciąży i jestem bardzo szczęśliwa. Jedyny minus to taki że ojcem jest mój kolega. Gdyż mąż nie może mieć dzieci. Staraliśmy się z mężem o dziecko 5 lat i nic, więc zrobiłam sobie badania zemną było wszystko ok. Więc potajemnie zrobiłam też badania mężowi który wyszły negatywnie. Właśnie dlatego poczełam dziecko z kolegą którego znam od dziecka.

Gość gość
A moje dziecko ma dwoch tatusiow! Jeden daje mi alimenty do reki bo bal sie przyznac zonie , a drugiego pozwalam sadownie. I teraz moj obecny partner tez daje mi kase . Mam sama jakies 2 tys na syna. Nie musze pracowac