Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który boi się zadzwonić do kobiety

Polecane posty

Gość gość

co o takim myślicie

Gość gość
Życie ma się tylko jedno, to jego ulubiony cytat;) Każdy stracony dzień nie wróci.

Gość gość
jak nie dzwoni, to znaczy , że po prostu nie chce a nie , ze się boi....

Gość gość
Boi się, ale to takie niemęskie wg niego, więc wmawia sobie, że nie chce. On z tych, co to jak im specjalnie nie zależy to są odważni, jak zależy bardzo i nie są pewni reakcji z takich czy innych powodów to boją się wykonać, strach przed odrzuceniem i obawa o nadszarpnięcie wizerunku maczo. Z takim podejściem NIGDY nie będą szczęśliwi i całe życie będą myśleć jak by było gdyby...

Gość gość
frajer, c***a, tchórz?

Gość gość
Zakompleksiony raczej i niepewny siebie, i wysoko oceniający osobę po drugiej stronie telefonu.

Gość gość
skoro się boi to wie że możesz go olać - tu chodzi o meską dume i ego,też odpuszcam sobie telefon do dziewczyny gdy wiem że mogę zrobić z sebie błazna:) Męstwo nie ma tutaj nic do rzeczy - chodzi tylko ogodność;)

Gość gość
A jak dzwonil i pisal pare razy bez odpowiedzi a potem juz przestal bo nie chce wyjsc na takiego co jest narzucajacym sie zalosnym desperatem to tez tchorz?

Gość gość
dzizas, jaki masz problem, sama wystartuj i będzie wszystko jasne

Gość gość
Godność? Miłość!

Gość gość
Dupa nie miłość. Bez godności nie ma miłości - jezeli ona nie pozwoli mu jej zachować to niech sie nie dziwi że on potem nie dzwoni. Chodzi o szanowanie siebie ale też drugiej osoby - bez tego nie ma mowy aby poszło i to się prędzej czy później posypie.

Gość gość
z doświadczenia wiem że kobiety same nie wiedzą czego chcą - nagabujesz za często jesteś desperatem i nachalnym zbokiem,nie piszesz - to pewnie olewasz i masz w doopie. Zacznijcie w końcu jasno wyrażać facetowi czego oczekujecie i nie bawcie sie w te gierki,półsłowka itp - serio to na dłuższą metę nie działa i znowu się obudzicie z płaczem że odszedł. Niekiedy nie pozostawiacie wyboru.

Gość gość
Nie może być! Godność! Nikt tak nie zrozumie czym jest godność jak ci , którzy próbowali ją odebrać i ta, która ją uchroniła. A gdzie godność szmat, których nie obchodzi zło w wykonaniu pieprzących je ukochanych? Chcesz poznać wartość godności? Proś o wybaczenie osoby, którą krzywdziłeś/krzywdzisz. Dopiero jej wybaczenie po twej prośbie twarzą w twarz przywróci twoją godność i szacunek do siebie. Szmata, które woli udawać, że nie wierzy w twe niegodne zachowania choćby rozkraczyła się przed tobą 24/24 wg potrzeb, godności ani honoru ci nie przywróci a przede wszystkim szacunku do siebie. Godność, szacunek wymaga poświęcenia, w tym wypadku pychy, z nią nie ma godności a przerost dumy nad treścią. Bez złośliwości to piszę a tak jak to wygląda, o czym wiesz sam, ale nie dopuszcz tych myśli do siebie.

Gość gość
Godność=miłość. Bez tego choćby nie wiem co to nie pójdzie.Jak patrze na dzisiejsze zwiąki na ogól widze jak jedna strona kompletnie poniża druga i sie zastanawiam jakim trzeba być sadomasochistą by się godzić na bycie w czymś takim. Zero szacunku do siebie.

Gość gość
To naprawdę d**ek inny bez problemu by się odezwał,chyba że skasował numer

Gość gość
to nie dzwoni.

Gość gość
Oj przestań. Dzwoniłem to mnie zlałaś. Żyję sobie sam a miłość do Ciebie trzymam w sercu.

Gość gość
I nie boli cię to serce? jak cię zlała? Nie odebrała czy kazała ci spadać?