Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jestem normalna?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Otóż mam taki swój fetyszek że strasznie podnieca mnie gdy mężczyzna jest ode mnie niższy, słabszy, bardziej nieporadny. Taki że muszę się nim zająć bo sobie sam nie poradzi. Czy to normalne? Dodam że jestem dość wysoką dziewczyna, głównie wychowywał mnie ojciec może to dlatego...

Gość gość
hm zazwyczaj kobiety wola starszych.. meznych,, wysokich ,, z dobra posturą. a moze Ty lubisz takich hm chlopczykow bo lubisz dominowac ??

Gość gość
Lubię dominować, tzn decydować w związku co i jak, ale lubię się zajmowac mężczyzna, opiekować się nim.

Gość gość
Po prostu jesteś inna od większości.

Gość gość
Ja myślę wejść w przyszłości w związek tylko z dominującą kobietą, bo mam masochistyczne preferencje, wszelkie fetysze, i uległe.

Gość gość
to chyba mamy pare :D Dajcie sobie namiary i po sprawie

Gość gość
A co konkretnie lubisz? :D

Gość gość
Nie. Nie jestem gotowy na taki związek obecnie. Muszę się ogarnąć jako człowiek najpierw. Co lubię ? Pociąga mnie wizja władzy kobiety nade mną w każdej sferze życia, z całkowitą kontrolą mnie, mojej seksualności, psychiki, emocji. Mam mnóstwo fetyszy, wszystko co pochodzi od kobiety. Jedynie w taki związek mogę wejść, bo innego sobie nie wyobrażam i wolę już być starym kawalerem niż nie wejść w taki układ.

Gość gość
Po prostu chciałabym aby był takim ciapowatym dzieciuchem,chciałabym kiedy mam okres aby przebierał się w moje majtki,chaleczkę i onanizował się nad moim bolącym brzuszkiem , ,szparką,piersiami.

Gość gość
Brzmi prowokacją. No mam też taki fetysz z feminizacją akurat. Przebranie faceta za kobietę.

Gość gość
Ja kiedyś było to zaraz, po ślubie ,z mężem dużo eksperymentowaliśmy i udało mi się namówić go na przebranie w moje majteczki i wtedy dogadzałam mu dłonią aż truskał w nie,było super ,od tego momentu minęło już sporo czasu ,nie mamy już takiego temperamentu,seksu też dużo mniej,czasem jednak masturbuję się myśląc o tym.