Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie ! Jaki laktator ręczny ? polecacie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Mamusie , Przymierzam się do zakupu latator ręcznego zalezy mi na cichym urządzeniu proszę o opinie

Gość gość
No ale skoro chcesz ręczny to co ma tam hałasować?

Gość gość
ręczny masakra, nie polecam wcale, tylko odcisków się nabawiłam, przy drugiej ciaży już byłam mądrzejsza o to doświadczenie

Gość gość
Ja miałam zwylky ręczny z canpol baby i był ok ja ten mogę polecić

Gość gość
A powiedz Autorko już masz dziecko? Bo mi ten laktator ręczny pomagał przy nawale pokarmu wtedy odciagalam trochę jak pierś była miękka podawalam małemu bo tak nie umiał zassac,przy kolejnych dzieciach używałam rzadko .Jednak do pobudzania laktacji może i lepszy elektryczny bo tak jak wyzej ktoś napisał mogą ręce boleć no ale to też inny wydatek mi ręczny służył dobrze i nie miałam pęcherzy ;-)

Gość gość
nie mam dzieci , zupelnie nie wiem jaki kupić słyszałam ze elektryczny bardzo długo odciaga mleko czy to prawda ?

Gość gość
Skoro jeszcze nie ma dziecka to poczekaj do porodu lub na początek kup zwykły ręczny może być że użyjesz kilka razy ja przy pierwszym Dzieciątku odciagalam może ok ms jak laktacja się unormowala to nie używałam a karmiłam rok przy kolejnych dzieciach też używałam sporadycznie więc nie wiem czy jest sens wydawania pieniędzy na elektryczny po porodzie będziesz wiedzieć.