Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżunia_M

Czy warto iść na spotkanie dla kredytobiorców?

Polecane posty

Gość Elżunia_M

Nie radzę sobie z długami. Rozwiodłam się z mężem, sama staram się wychowywać córkę. Dorabiam, gdzie tylko się da, ale ledwie starcza mi na życie, nie mówiąc już o spłacaniu kredytów… Starałam się sama negocjować z bankami, wydzwaniałam, pisałam listy – nie będę nawet poruszać kwestii tego, jak bardzo zmienia się podejście pracowników banku, gdy tylko wspominasz o problemach. Powoli zaczęłam rozglądać się za jakąś pomocą prawną. I tutaj natknęłam się na propozycję spotkań dla kredytobiorców: http://kancelarialexa.pl/spotkania-dla-kredytobiorcow-chfpln/ - spodobała mi się inicjatywa. Wreszcie nie jest to tylko spotkanie dla „Frankowiczów” (tak jakby tylko oni mieli problemy z kredytem). Czy ktoś coś słyszał o tym spotkaniu? Myślicie, że warto? Może ktoś wybiera się do Katowic?

Gość zzocha
Dzięki za informację. Ja się chętnie przejdę, jak za darmo, to czemu nie. Może dowiem się czegoś ciekawego (niestety Kraków nie Katowice). Poza tym z tego, co wygrzebałam to są naprawdę nieźli fachowcy i chyba faktycznie są w stanie pomóc w przypadku problemów z kredytem. Pozdrawiam.