Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubrałybyście tak trzylatkę dzisiaj...

Polecane posty

Gość gość

Cienkie leginsy, adidasy, koszulka z krótkim rękawem i kurtka wiatrówka? To było przed południem- słońce, wiatr, ok 15 stopni?

Gość gość
Jak najbardziej ,to odpowiednie ubranie .To chciałabyś aby była opatulona po uszy a jak powinna być wobec tego ubrana gdy przyjdzie mróz i zawieja? Dziecka nie nalezy przegrzewać,bo będzie chorowało

Gość gość
E no co ty. Koniecznie rękawiczki, szalik i czapka, kombinezon zimowy i ocieplane kalosze.

Gość gość
Nie. Krótki rękaw i wiatrówka (czyli cienka kurtka)przy 15 stopniach i wietrze? Ja bym tak siebie nie ubrała a co dopiero dziecka. I wcale nie przegrzewam, podczas gdy wszystkie dzieci chodzą w czapach moja jeszcze czapki nie miała na głowie.

Gość gość
To zalezy od pogody i aktywnosci. Przycinalam zywoplot w sloncu w krotkim rekawku i jestem spocona! Dzieci biegaja.

Gość gość
Madki polki. Wczoraj 18 stopni a dzieci ze szkoły w czapkach. Po co?

Gość gość
Rano zimno w południe cieplutko. Kurtka do plecaka, dziecko 6 lat wracało w jeansach, adidasach, koszulce i bluzie. Bez czapki. Będzie???

Gość gość
U mnie rano było 8 stopni. Córka ubrana jak twoja tylko pod wiatrowe miała podkoszulek i na to bluzke długi rękaw. Jeździ do szkoły na rowerze. Wróciła w krótkim podkoszulku, reszta w plecaku, bo teraz ciepło termometr pokazuje 21 stopni.

Gość gość
Ja dzisiaj 4latke ubrałam w koszulkę,na to rozpinaną ciepłą bluzę (żeby sobie ją mogła zdjąć w przedszkolu co zresztą zrobiła) i cieniuteńką kurtkę. Dół skarpetki i dresy. Teraz dziecko mi mówi,że ciocia zwróciła jej uwagę,że ma za cienką kurtkę. Chyba trochę przesadziła