Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kazda matka marzy ,żeby jej córka poslubila prawnika lub lekarza

Polecane posty

Gość gość

bo to kasa i prestiz u mnie wsrod znajomych i po rodzinie ciagle slychac wzdychania jak pojawia sie na horyzoncie jakis lekarz lub prawnik kazda ciotka i sąsiadka marzy ,żeby jej córka takiego dorwala. potem kasa wali sie oknami i drzwiami

Gość sourcream
To moja matka jest jakaś dziwna, bo jak związałam się z lekarzem, to ciągle narzeka.

Gość farmaceutkaa
Szkoda, że nie marzą żeby te ich córki zostały prawnikami i lekarzami :o Wtedy nie musiałyby snuć marzeń o tym jak to fajnie by było zeby jej córeczka się uwiesiła na kimś :o No ale czego sie spodziewać po większości naszych rodaczek? Na kafe wprost pękacie z dumy, że mąż tyra, a wy ambitnie pierdzicie w kanapę. natomiast każda, która ma wykształcenie i pracuje to dla was śmieć. tak, tak, takie ambitne sa dzisiejsze Polki przynajmniej większość.

Gość gość
Marzę, by moja córka poślubiła mężczyznę który będziesz ją kochał i szanował, że wzajemnością. Naprawdę.

Gość sourcream
Ja na swoje wykształcenie nie narzekam. Lekarzem ani prawnikiem nie zostałam, bo mnie to nie kręciło. Ale doktorat zrobiłam. Nie zmienia to faktu, że mój facet, który jest doktorem nauk medycznych i tak zarabia więcej ode mnie.

Gość gość
Gość 16.13. w punkt. Żona lekarza, pedagog, matka trojga :).