Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co w tym chodzi? brak erekcji

Polecane posty

Gość gość

Witajcie od pewnego czasu kręci mnie strasznie moja koleżanka, jest seksowna i bardzo ładna. Nie wiem dlaczego ale coraz częściej o niej myślę. Kilka razy doszło między nami do pocałunków, było w nich tyle czułości, uwielbiam jej bliskość czasami muszę ją dotknąć kiedy ją widzę nawet przez chwilę. Tak na mnie działa, zauważyłem że ogromna siła ciągnie nas do siebie i nie potrafimy się przed tymi bronić. Bardzo chciałbym się z nią kochać, zdarzało nam się że oboje tego chcieliśmy jednak jak przychodziło co do czego to nie chciał mi stanąć, masowała mi ręką a tu nadal nic. Flak. 3 razy to się powtórzyło. Nie wiem co się dzieje co ona w sobie takiego ma. Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło. Z innym dziewczynami bez problemu uprawiałem seks jednak na nich mi nie zależało a niej chyba tak, jest dla mnie ważna. Czy ktoś wie o co w tym może chodzić :-/

Gość gość
polej go wrzątkiem

Gość gość
utnij se wacka bo żadnego pożytku z niego nigdy nie będzie

Gość gość
masz niezdyscyplinowanego sisiorka

Gość gość
poproś ją żeby ci odgryzła wacława

Gość gość
już dziś ją widziałem gdy w objęciach szła z szefem działu marketingu o ok. 20 lat od niej starszego , szli w objęciach do jego samochodu....cóż... żal

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i jak najbardziej jestem zadowolony z efektu, takich erekcji jak teraz i możliwości zadowolenia żony jak teraz to nie miałem nigdy...