Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 3 ciązy,zalamalam sie!

Polecane posty

Gość gość

Nie no szok. Syn ma 9 lat,corka w kwietniu skonczyla 3 lata a ja znowu jestem w ciazy. ;-( nie wiem jak do tego doszlo,stosuje antykoncepcje,ja sie zalamie,ja nie chce,mam niedoczynnosc tarczycy,żylaki po 2 ciazach, mialam cukrzyce ciazową. W druga ciaze nie moglam zajsc bardzo dlugo a bardzo chcielismy a teraz nie wiem jak to sie stalo!jestem zalamana!

Gość gość
Gratulacje.

Gość gość
cos z niczego samo nie przychodzi pewnie gumy nie zakldal mialas poldne i lal jak w cysterne trzeba bylo d**y nie dawac a nie teraz lament zal xd to oddaj do okna zycia zostaw w szpitalu alb do adopcjii a jak nie to skrobanka i co znowu 500 plus masakra zal xd

Gość gość
Ja tez wpdlam, ale kurcze tera jedyne co chce to by sie urodzil o czasie i zdrowy.. na samym.poczatku zawsze jest rozgoryczenie, przejdzie ci

Gość gość
A ja cię rozumiem. Sama mam dwoje dzieci, 5 i 2 lata. Bardzo długo staraliśmy się o pierwsze. Nie wyobrażam sobie mieć 3 dziecka, wręcz bardzo tego nie chcę. A ty masz już jedno duże, odchowane i oderwane od spódnicy. Pewnie tak jak ty załamałabym się zachodząc w 3 ciążę, ale przecież dziecko nie jest niczemu winne. Trzeba się szybko wziąć w garść i kochać, jak pierwszą dwójkę

Gość gość
10:20 gosc dzieki,choc nie ciesze sie zbytnio Przedszkolakowi ktory pisal o 10:30 nie zamierzam odpowiadac:D

Gość gość
10;39 sama jestes przedszkolak bo d**y dala a teraz ze ma 3 no boze kochany jak spisz z facetem to normalne idiotko

Gość gość
Przeciez wiem,ze dziecko nie jest winne. Mam warunki mieszkaniowe,maz teraz konczy remont strychu,ale boje sie troche o siebie. Lecze te zylaki,teraz musze przestac,za rok mialam miec operacje;-( i tarczyca. Boze jak chcialam to nie moglam... Nienawidze byc w ciazy! Jaki to paskudny stan,dlatego nie chcialam juz w niej byc. Dziwne jest to wszystko,bo mam te aplikacje,nie mialam dni plodnych!

Gość gość
nie to nie jest normale ze antykoncepcja zawodzi.. to straszny pech. Współczuję autorko. Mam nadzieje ze jakos wam sie ułoży. Powodzenia i zdrowia.

Gość gość
Bedzie dobrze, ja to chyba chciałabym wpaść, mam 2 dzieci, ale ciężko mi zdecydować się na 3cie.

Gość gość
Dzieki za slowa otuchy. Nawet praca mi dzisiaj nie "idzie".

Gość gość
Bedzie dodatkowe 500+

Gość gość
Tu gdzie mieszkam nie ma 500+. Jest tylko nedzne rodzinne. Na 2 dzieci mam nieco ponad 200 euro.

Gość gość
Kobieto umaszczenie aplikacji w telefonie i?! Nie mam nic do dodania.

Gość gość
Nooo,bo ja nie mam glowy do tego liczenia,pilnowania kiedy mam okres. Musze ja miec bo jak pisalam mam tarczyce i czesto mam nieregularne miesiaczki i szybko sobie zapisuje i potem przedstawiam u endokrynologa czy ginekologa jak chodze,bo tak jak pisalam troche choruje.. Dlatego moj gin sam byl w szoku ze jesten w ciazy. Mowil,ze chyba duzo sie modlilam,bo to CUD

Gość gość
ja tez dzieki tej apilikacji w telefonie mam 3 dziecko, wyliczało dni płodne przed rok a po roku wyliczyło mi synka haha

Gość gość
10:30 też zauważyłam że jakiś ograniczony człowiek lub dziecko to pisało- "żalXD"

Gość gość
Gosc 11:23 wierze,ale mi bardziej chodzilo o sledzenie miesiaczki,przypominalo,ze powinna juz byc

Gość gość
Ja mimo wszystko gratuluję. My bardzo chcielibyśmy mieć 3 dziecko a od roku staramy się nieskutecznie.

Gość gość
spróbujcie celować w owulację. Nam naprotechnologia pomogła :)