Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie czym jest spowodowane staropanienstwo

Polecane posty

Gość gość

od czego to zalezy?

Gość gość
czy to jest dobre czy zle ze ktos jest sam ...............

Gość gość
UWAGA UWAGA ja wiem! bo to są moje doświadczenia: otóż...bycie ostrożną i czekanie długo z seksem, bycie rozsądną. Faceci bardzo szybko tracą cierpliwość. Np żeby powiedzieć któremuś ze jestem dziewicą musiałabym mu zaufać, dobrze poznać, a oni by od razu chcieli żeby się na nich rzucać. Potem sie obrażają, gdzieś maja poznawanie kobiety, kobieta ma ich pożądać i się wić jak boa kusicielka. Wcale nie chodzi o bycie brzydką czy głupią, bo od ładnej tym bardziej oczekują seksu i jak go nie ma to się wściekaja, a głupie kobiety maja ogromną łatwość we wskakiwaniu w związki, bo po prostu nie myślą.

Gość gość
Najwazniejsza rzecz której faceci chcą to fizyczna bliskośc, emocje, seksapil i dobre jedzenie. Jak się jest kobietą, która jest ostrożna i mało instynktowna, to pomimo, ze nawet jest ładna i dobra to będą od niej uciekać. Bo SEKS to jest naprawdę kluczowa sprawa dla facetów o jak go nie ma to ich ego cierpi. A brydsza ale chętna, wskakująca do łózka i nauczona, że należy szukac męża, bo tak, bo tak matka mówiła - te najszybciej znajdą męża i wcale nei znaczy że ich kochają, po prosto bo tak trzeba no i potrafią tak wychowac faceta, że on jest zadowolony, że jej "służy".

Gość gość
dokladnie ja tak nie robilam bo tak naprawde to mnie mnie matka zrobila stara panna teraz ma mnie na glowie ze facet musi jezdzic ze to ze tamto teraz mam 30 lat i kto mnie chce nikt mieszkam z nia a siostra d**y dawala i ma a ja mam za swoje ze objadam sie z desperacji nie dbam o siebie z nikim nie spotykam i wogole..

Gość gość
bo kazdy jeden tylko na seks a ja im nie dawalam nawet nie mialam z kim dziewictwa stracic waze chyba ponad 80 kg mam cholesterol ciagle wchodze w jakies konflikty nawet mam niezdolnosc do pracy matka mi wygaduje ze bylam taka fajna dziewczyna kiedy jak bylam wzorowa uczennica i siedzialam w zeszytach nawet p j nie zdalam to jest jakas masakra psycholog 15 min gadala a psychiatra psychotropy ktorych nie biore..

Gość gość
Normalny mężczyzna potrafi kochać kobietę, nie sprowadza jej do maszynki do seksu, w dzisiejszych czasach żeni się z kobietą, którą kocha, wtedy jest jej wierny, w innym.wypadku ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ INNA, KTÓRĄ ZAPRAGNIE, KTÓRA W SEKSIE BĘDZIE LEPSZA. Taki facet NIGDY NIE BĘDZIE SZCZĘŚLIWY, mimo wmawiania szczęścia sobie, stąd jego frustracje i i stany depresyjne, gdy do świadomości wkradną się usilnie wypierane myśli.

Gość gość
no i jak ja mam kogos znalezc jak ja sie wogole z matka i siostra nie dogaduje chciala bym zeby cos sie zmienilo na pozyywne a tu wkolko to samo

Gość gość
Moja ciotka była i ładna i miałą dobrą pracę, wszyscy się dziwią dlaczego bez męża. A ona jest po prostu myśląca, powściągliwa, nieśmiała wobec mężczyzn. Napatrzyła sie na małżeństwa rodzeństwa i pewnie nie chciała tego samego. To nie były czasy gdzie było modne singielstwo. takie włąśnie kobiety często są same: wrażliwe, mądre, myslące, mało ekspansywne, nie kokietujące, nieśmiałe

Gość gość
swieta racja dodam ze moj kazdy dzien jest podobny do nastepnego

Gość gość
Małżeństwo TYLKO z wzajemnej miłości, nie bo czas, bo dzieci, bo wypada, bo seks jest dobry. Tylko wtedy jest szczęśliwy związek.

Gość gość
Zrytym charakter i mniemaniem o sobie jak stąd do niebosklonu...

Gość gość
tym ze nikt sie nie trafial do zycia a na sam seks o wlasnie tym bo mozna byc ladnym nawet nie super ubranym i miec meza zone albo brakiem szczescia.. a nie jakimis tam mniemaniami nio i charakter tez swoje robi

Gość gość
Normalni faceci . Normalni teź chcą roochać . To wy baby mnie jesteście nnormalne . W Polsce jest tysiące kawalerów po 40 stce . Przez takie mimozy jak wy .

Gość gość
do takich mimoz sie jezdzi dzwoni a nie seks tel i gole fotki

Gość gość
tak jakby nie było zrytych żon, niektóre kobiety robią facetom piekło na ziemi, no ale przecież mają męża czyli są "normalne" ;) powtarzam: powściągliwość seksualna i brak przebiegłości, nieumiejetosć a raczej brak chęci by owijać sobie kogoś w okół palca (wyrzuty sumienia)

Gość gość
to prawda , że dla nas facetów najważniejszy jest seks.. Tylko , że ja jestem człowiekiem , który nawet w seksie szuka perfekcjonistki .. Chciałbym mieć dziewczynę , która uwielbia obciągać na stojąco na leżąco , oblizuje się przy połykaniu spermy .. To dla mnie znacznie więcej znaczy niż słowa .. zabawy moczem czy anal to nie jest moja bajka , ale dla mnie dziewczyna , która potrafi mnie podniecić ze mnie niemal jaja bolą a ptak chce rozsadzić rozporek - to prawdziwy skarb

Gość gość
11:28 skoro ty sprowadzasz kobietę do przedmiotowej roli zaspokajaczki seksualnej to skąd oburzenie gdy kobiety traktują facetów jak BANKOMATY? :-)

Gość gość
No właśnie. Pieniądze znaczą więcej niż słowa :P

Gość gość
[11 31] A co mam ją traktować jak zakonnicę? Dla mnie obciąganie to rytułał .. Nie daje mojego penisa pierwszej lepszej prostytutce.. Na d****ach nigdy nie byłem... Wiele nie wymagam .. Obciągać potrafi każda.. Dla mnie nawet gotować nie musi umieć .. Ważne by była szczupła nie miała wąsa i dobrze ciągła niczego poza tym nie wymagam .. Niczego.. Nie musi być nawet szczególnie urodziwa wystarczy tak 7/10

Gość gość
właśnie mam też taki wniosek, że prawie żaden facet nie oświadczy się kobiecie z którą nie było seksu, nie ma książąt którzy żyją tylko uczuciem a ja akurat jestem bardzo uduchowioną kobietą, dla mnie dusza, miłość i takie sprawy znaczą więcej niż przyziemność, potrafię kochac kogoś bez seksu, ale już się nauczyłam, że prawie nikt nie ma tak jak ja, i dodam, że u mnie to nie ma zwiazku z religią liczy się praktyczność: seks, pieniądze, jedzenie, cegły na dom to jest małżeństwo

Gość gość
mi chodzi o związek w którym spotykamy się tylko na sex oralny .. Zadnych zobowiązań .. mam swoje potrzeby , ona ma swoje potrzeby.

Gość gość
Ja też . Takie lubie obciągaczki . Baby dają poroochać 2 razy w tygodniu i myślą i to jeszcze od niechcenia i myślą ze facet zadowolony .

Gość gość
Z takim podejściem to idź do zakonu i nie marnuj komuś życia małżeństwem . Uduchowiona .

Gość gość
Żeby był seks, to trzeba mieć odwagę by się spotkać w ciele i bez czarnej peleryny i przekonać kobietę o swej miłości a raczej okazać ja, bez prób manipulacji i okazać się mężczyną a nie bucem czy frajerem czekającym na kobiece hołdy czy inicjatywę.Chcesz być szczęśliwym? Wykaż się odwagą.

Gość gość
Możecie się z tym nie zgadzać, ale w swoim otoczeniu widzę, że im gorliwsza religijność lub uduchowienie, tym większe szanse na staropanieństwo. Faceci uciekają od zbyt filozofujących kobiet. Uważają je za oderwane od rzeczywistości.

Gość gość
Spowodowane jest brakiem zainteresowania seksem.

Gość gość
Chciałbym traktować kobiete jak kogoś ważnego , tylko przez obciąganie można to uzyskać