Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie czym jest spowodowane staropanienstwo

Polecane posty

Gość gość
11.53 z takim podejściem w burdelu szukaj sobie żony, tylko potem nie płacz, że jej nie szanujesz.

Gość gość
2 z 11.54 Mądra kobieta potrzebuje partnera do życia a nie seksodawcę, to że taki nie jesteś nie znaczy że inni też nie.

Gość gość
[11 59] tak, to prawdziwy skarb Właśnie o taką mi chodziło Jak się przyssie jak piawka to nie puści dopóki nie dostanie krwi tzn .. mleka

Gość gość
jak się przyssie jak pijawka, to nie puści dopóki nie dostanie .. mleka

Gość gość 11 54
Ja w ogóle nie chodzę do kościoła i nie jestem religijna, a też jestem starą panną...

Gość gość
Myślę, ze jest to spowodowowane najczęściej: - brakiem atrakcyjności fizycznej - brakiem atrakcyjności jesli chodzi o osobowość/ charakter - zbytnim poświęceniu sie karierze - wybrednością, odrzucaniem wszystkich -ilozowaniem się, nie wychodzeniem nigdzie , albo malo gdzie

Gość gość
a ja własnie uważam, ze brak atrakcyjności nie jest wcale znaczącym czynnikiem, bardziej właśnie izolacja, zahukanie, brak umiętności "czarowania" facetów szczerze to uważam, że prędzej męża znajdzie wredna, brzydka zouza, ale chętna na seks niż cicha, zahukana, ładna kobieta, która tylko siedzi w domu

Gość gość
faceci kochają zołzy, bo przypominają im matki a jak zobaczą taką niewinną liliję to nie będą jej szanowac, bo "nie ma charakteru" nie będą się jej słuchać

Gość gość
Powiem wam o sobie. Niby mam seksapil, ladna figure, jestem mloda, uprawiam sport, mam dystans do siebie, umiem gotowac lubie dzieci. Niby idealna partia, ALE nie jestem puszczalska lub jak ktos na pisal nie ide za instynktem i przezto jestem sama. Mezczyzni szybko odpuszczaja gdy natrafia na chocby maly opor. Coraz mniej prawdziwych mezczyzn w dziejszych czasach, wszystko chca miec podane na tacy. Jak nie ta, to nastepna mi od razu wejdzie do lozka, co sie bede wysilac- mysla. Wiele moich znajomych sa z kims, bo zaszly na poczatku znajomosci wciaze i juz z ta osoba zostaly lub zaraz jak sie dowiedza o ciazy zareczyny i slub. Czasem zastanawiam sie czy dobrze robie. Ale juz chyba lepiej byc sama niz trafic na kogos kto po tym jak zajdziesz w ciaze Cie zostawi i zostaniesz sama z niczym. A puszczac sie nie potrafie, tak juz mam, ze moge uprawiac seks tylko z kims kogo dobrze znam i komu ufam, a do tego potrzeba czasu. Mysle, ze ne jestes stara panna, tylko dziewczyna z zasadami, ktora czeka na odpowiednia osobe. Niestety zeby to docenic potrzba prawdziwego mezczyzny, ktorych w tych czasach jest jak na lekarstwo. Ale moze kiedys... :)

Gość gość
weźcie stąd tego zboczeńca :(

Gość gość
dziś Loda najlepiej robią młode ..One są naiwne, niewinne oraz oddają całe swoje serce , nie podchodzą do tego jak roboty.. https://www.youtube.com/watch?v=HZ1mnioUai0 x x zdesperowany jesteś skoro laski 5/10 ci się podobają do orala :D

Gość gość
Temat o miłości, a prawiki nadają o lodach. Później będą szukali na kafe dziewic :P

Gość gość
Filmów o obciąganiu masz miliony wystarczy wpisac w google hasło `` blowjob`` mi google zwróciło 668 milionów wyników

Gość gość
I to własnie pokazuje przepaść między kobietami a mężczyznami. może jakis normalny sie tu wypowie

Gość gość
haha trza być dnem żeby się z Ukrainkami seksic...

Gość gość
Naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo naprawdę wstyd z taką znajomością języka ojczystego pisać na forum.

Gość gość
bardziej precyzyjnie i myśle że lepsze jest `` blowjob amateur`` amatorki w akcji , co wyklucza prostytutki ..

Gość gość
bardziej precyzyjnie "triple penetration" oraz "gang bang" "interracial" "cumshot"

Gość gość
Topik o uczuciach, a zboki o lodach i seksie na klęczkach tu piszą. Sami sobie panowie odpowiedzieliście czemu wolą być same. Jakie to proste.

Gość gość
zdesperowany jesteś skoro laski 5/10 ci się podobają do orala nie waliłem konia od 6 tygodni i sperma nie ma się gdzie pomieścić.. Tak jestem zdesperowany. A walenie już mnie nudzi Wolę prawdziwą kobietę od ręki

Gość gość
Jaja mi puchną

Gość gość
Na ogół jest to czysty przypadek: chyba każdy zna brzydkie i grube mężatki, menelki, pijaczki i inne takie które mają mężów. To nie od urody zalezy a od tego, czy akurat w życiu trafiła się odpowiednia okazja do zamążpójścia i czy się tę okazję wykorzystało. Różnie to bywa. Uważam, że staropanieństwo nie jest najgorszą rzeczą jaka może przytrafić się w życiu.

Gość gość
a po co sobie odmawiasz. jako kobieta częściej się od ciebie masturbuje :D serio bola was jaja jak nie spuszczacie? to niemożliwe bo wtedy noca sa polucje i się oczyszczają nasieniowody. cos krecisz

Gość gość
Naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo naprawdę wstyd z taką znajomością języka ojczystego pisać na forum. x wstyd to czepiac sie o byle co, a samemu reprezentowac poziom gimnazjalny piszac o lodach :)

Gość gość
Nie wiem czy ktoś wspomniał o tym, ale marna sytuacja materialna też znacznie zwiększa szanse na zostanie starą panną. Przyjęło się uważać, że to kobiety są interesowne przy wchodzeniu w związek, ale i mężczyźni zwracają uwagę na "posag" panny. Jeśli nie masz własnego majątku, mieszkania, niską pensję - to nie licz na wiele. Bogatsi wybiorą bogatsze panne, a biedniejsi też będą się starali o córeczkę bogatego tatusia.

Gość gość
12:37 dokladnie! smutne to, ale tak jest.

Gość gość
Naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo naprawdę wstyd z taką znajomością języka ojczystego pisać na forum. x wstyd to czepiac sie o byle co, a samemu reprezentowac poziom gimnazjalny piszac o lodach usmiech.gif x Wstyd to kraść. Jaki temat, taki poziom :) :) Sami zboczeńce piszą tu o seksie i lodach, czyli poziom poniżej gimnazjalnego. :)

Gość gość
12 35 od tygodnia mam erekcje co 20 minut i robi się to powoli denerwujące a jądra są dwa razy bardziej wrażliwe na ból jak u was piersi w czasie okresu Wystarczy je lekko ścisnąć , są pelnie spermy i nabrzmiałe.. Kiełbasa stoi od byle czego .. To są skutki niewalenia konia od 6 tygodni .. Człowiek myśli o seksie kilka razy w ciągu godziny Wystarczy , że w sieci zobaczy kawałek nagiego ciała i już mózg się przestawia ..