Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fobia spoleczna

Polecane posty

Gość autorka troj
on nie ma stresu przebywania wśród ludzi ...chodzi normalnie do szkoły...stres pojawia się tak jakby podczas rozmowy. Nie potrafi nawiązać rozmowy, nie dociera do niego co ktoś mówi , albo rozumuje inaczej.... tzn. ,,jak ktoś mi mówi, ze dobrze wyglądam to ja myślę, ze to nieprawda, ze się ze mnie nabija" , ,, mysle ze X i Y przyjezdzaja do mnie nie dlatego , ze mnie lubia tylko ze musza " itp Nie wiem ....niska samoocena?

Gość gość
wierzyć nie musisz ale cierpisz przez grzechy np nienawiść chciwość potępiając zazdrość plotkując oczerniając kłamiac i tak dalej kolejna to przekleństw rodziców jezeli masz jestes do niczego nic nie umiesz gruby jestes nic nie umiesz to jest przekleństwo https://www.youtube.com/watch?v=uyFlchRNG8Q&t=1800s i potem sie dziwic ze ludzie chorują na psychiczne choroby i jeszcze odsłuchaj Jak uwolnić się od złego ducha - styczeń 2012 część 3

Gość gość
Puknij sie w ten twoj zdrowy leb oki?

Gość Ałajka
Wychodzić muszę w tygodniu codziennie. Za rękę nikt mnie nie prowadzi, ja prowadzę córeczkę do szkoły. Zażywam 5 Validol i jakoś idę. Ciagle staram myśleć o czymś innym, nie skupiać się na walącym sercu itd. Najgorzej jest na boisku, gdzie ustawiają się dzieci i rodzice, okropny tłum. Przychodzę jyz po nią nieco później, by nie musieć czekać. A potem do domu.