Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zona moze mnie wyrzucic z domu?

Polecane posty

Gość gość
jak tylko wystarcza lali na dwa dni to niech wystawi swoją d...i zarabia na kolorowe pazurki.W końcu walczycie o równouprawnienie to trzeba też pracować a nie same oczekiwania.W domu syf i kiła ale na kompie siedzą dzień i noc posuwaja te nędzne pierdoły..Żałosne rury. Nie udzielaj się ty wyżej z lekka jeb...ta,myślisz że rozumy pozjadałaś,a kim ty jesteś???? NIKIM, tutaj tylko ryjem jedziesz.,w domu cichutko bo bys oberwała.

Gość gość
dziś - kolejny inteligentny inaczej z testosteronem zamiast mózgu ;) Posłuchaj przychlaście - żona tego dziś twojego kolegi po intelekcie nie musi nawet wystawiać dopy. Ten gośćiu sam przynosi jej w zębach ciężko zarobione pieniądze i ona je wydaje na sweterki. I kto tu jest idiotą? A gdzie ja mam się udzielać, to ja będę decydować - a nie ty! Mule bagienny!!

Gość gość
Albo jesteś starą panną albo rozwódą i bardzo brzydką.Skrzywdzona przez mądrego męzczyznę,bo kto normalny mógłby wytrzymać z takim chamem(przychlast,kretynka,muł bagienny) to twoj bazarowy jęzor.Wiesz gdzie nam mozesz skoczyć i się po husiać:) no i wypad stąd,chyba mnuie zrozumiesz bo zaczynam władać podiobnym słownikiem do twojego .

Gość gość
18:40] Okazuje się że związek małżeński to też prostytucja,przyniesiesz kasę śpisz w sypialni,nie ma kasy to w stołowym.

Gość gość
Do 19:16, „Rozwódą”? Czytam sobie temat i widzę głąba. Jestem szczęśliwie rozwiedziona z tyranem i alkoholikiem. Wy/pier/doliłam dziada co się nad nami znęcał. 1,5 roku, 11 rozpraw. Ja żyję spokojnie. On czwarty rok spłaca kancelarię. Wolność wymaga poświęceń. I odwagi. Palancie.

Gość gość
Aaa, i pohusiać pisz razem głąbie.

Gość gość
Wcale się nie dziwię że facet walił w gardło,mieć takie wulgarne to to, w domu to tylko być pijanym od rana do nocy. Dawaj dalej prostaczko,chętnie posłuchamy twojego jeżyka ulicznego.

Gość gość
A ty jesteś ten co by baby lał po pysku, czy ten co sie modli żeby go baba wywaliła za drzwi, czy ten co przynosi kase w pysku i wybiera sie w siną dal za dwa lata? Bo nie wiem czy cie zezwać od buraków, ciućmoków czy od pierdół ;):)

Gość gość
gość 10:27 jesteś idiotą nieznającym życia. Może twoja córka trafi na takiego o jakim piszesz. Zapłacze, że ma ojca cipè.

Gość gość
Waliłby w gardło, gdyby miał... Ale biedny może tylkokonia walić.

Gość gość
dziś Każdy ma to w jakim towarzystwie się obraca,ty widać miałaś to z gorszego sortu sądząc po języku i trafiłaś na takiego co walił w pysk,o moją córkę się nie martw,martw się o swoją,geny,geny,geny

Gość gość
Ty nie kręć kota ogonem, tylko odpowiedz na prosto zadane pytanie: jesteś burak, ciućmok, czy pierdoła??

Gość gość
Chyba ten facet pasuje do ciebie ty pierdo...ta a o n burak.