Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze opinie i doswiadczenia z psychologami ja mam same zle

Polecane posty

Gość gość

Ja uwazam ze oni chwala sie dyplomami nic nie wiedza i nie obchodzi ich co ze mna

Gość gość
Z kaŻdego zrobią wariata

Gość gość
psycholog też człowiek

Gość gość
każdy miał jakkieś motywacje wybierajac kierunek niektórzy wzniosłe. rzeczywistosć jest taka, że trzeba sobie zapewnić zbyt na swoje usługi. i to jest moment w którym wiekszość zpsychologów staje sie cynikami tudziez hipokrytami. najczęsciej mają już wtedy rodziny rachunki ustabilizowany zywot cięzko sie z tym rozstać w dodatku z piętnem nieudacznika i przyszłością bliskich na sumieniu. na ratunek przychodzą im wielcy animatorzy życia społecznego socjotechnicy spece od robienia kasy z niczego. a raczej psycholodzy lekarze wszyscy wykształceni ludzie staja sie narzędziami do wdrażania ich pomysłów w zycie

Gość gość
oczywiście chodzi nie tyle o kase co wpływ . tragiczna sprawa. ja nie ufam nikomu zeby nawet koorfa go dalajlama razem z papieżem na barana nosili

Gość gość
kazdy jest psychologiem,niektórzy się zamotają to trzeba z kimś pogadać

Gość gość
fakt potrafią pomóc ale to sie skończy tak samo jak sie skończyło z medycyną

Gość gość
nie ma siły żeby w sytuacji kiedy pomaga sie za kase nie pojawiła sie rada szamanów która zacznie ci wymyślać nowe troski i układać sie z innymi specjalistami w celu zwiększenia zysków tudzież zabezpieczenia bytu. poza tym to nie jest takie proste że albo ktos pomaga albo szkodzi. to troche bardziej subtelne.

Gość gość
Nie potrafia pomoc bo psychologia to nauka o czlowieku,a ludzie sami nie potrafia sobie poradzic ze swoimi problemami Pewna pani psycholog miala klopoty z swoja corka To jak ona pomoze innym ?