Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie śmierdzą w autobusach, bo nie świętują niedzieli

Polecane posty

Gość gość

Jest niedziela. Gdyby świętowali niedzielę - Dzień Pański, poszliby do kościoła oddać należną Bogu cześć, cały świat wyglądałby inaczej. A tak, chleją w nocy, po pijanemu się swe potrzeby załatatwiają "pod siebie" a potem wsiada taki do autobusu i dumnie jedzie dwa przystanki. Albo taka/ki co się tygodniami nie myje...Ja mam ochotę oknem wyskoczyć i kiedys to zrobię. Świntuchy nie wyobrażacie sobie, że nasze ubrania "pachną" tak samo jak wy i ten smród idzie w świat dalej. Mam dość śmierdzącego swiata! tylko przez takich, jak wy. Macie 500+ a śmierdzicie gorzej, niż wtedy, kiedy nie było tych pieniędzy. A mydło kosztuje niecałe 2 zł a można je kupić nawet za złotowkę. I proszki do prania też nie są takie drogie!!!!

Gość gość
fakt, raz w tygodniu by się umyli

Gość gość
Ja używam dezodorantu i nie muszę się myć częściej niż raz na dwa tygodnie.

Gość gość
no i proszę, mamy już jednegpo kwiatka śmierdziucha raz na dwa tygodnie???? no nie! lepiej chodzić na pieszo

Gość gość
Byli funkcjonariusze nie chodzą do kościoła, nie biorą 500+, a emerytura ledwo starcza na prenumeratę tygodnika NIE Proszę o więcej zrozumienia, ludzkiej empatii i lewicowej tolerancji Bój to jest nasz ostatni