Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie jak żona szefa męża przyszła ubrana do nas na imprezę

Polecane posty

Gość gość

Miała na sobie jeansy z dziurami na kolanach, białe conversy i czarny T-shirty 4f. Włosy w cebulę i na wierzch bluza też 4f. Powiem wam szczerze, że oniemiałam. Jak kobieta mająca tyle kasy może przyjść ubrana jak by szła na zakupy. Wszystkie moje koleżanki przyszły ubrane elegancko a ona tak beznadziejnie. Myślicie że mąż nie daje jej kasy?

Gość gość
A co to ubrania są dla Ciebie takie ważne?

Gość gość
Ahh no tak, zapomniałem Ewo, że jednak wpieprzylaś to jabłko.

Gość gość
Ja nie kupiłem sobie żadnego ubrania od roku. A to tylko dlatego żeby pomagać innym aby mieli co jeść i co ubrać na zime.

Gość gość
No tak dla mnie ubranie to istotna sprawa. Dla mnie to poważna impreza a ona się ubrała jak na piknik

Gość gość
A to nie ta co kupuje drogie świeczki? ;-)

Gość gość
jaka impreza takie ubranie, przyszła rzucić okiem na taka świrnięta jak autorka, to co sie miała przebierać

Gość gość
A bzyka sie jeszcze z mezem w gabinecie ?

Gość gość
chyba jest podobna do mnie bo ja tez się ubieram podobnie- nienawidzę się stroic :P a takie jak ty to mnie mogą w d**e pocalowac :D

Gość gość
Ale nie uważacie, że takie kobiety powinny chodź trochę wyglądać lepiej. Przygotowywałam się na tą imprezę długo, mężowi bardzo zależało na przyjściu szefa i niby fajnie że przyszli ale ja przez ten jej ubiór źle się poczułam.

Gość gość
Tylko wsiowe kokoty się stroją i brokatują na byle posiadówkę przy winie. Te kolorowe kiecki, te wyczesy, te przygotowania na pół roku w przód hahaha właśnie światowa kasiasta kobieta na takie byle co nie stroi sie jak na sylwka w Intercontinentalu tylko przychodzi ubrana modnie, luźno. No ale przynajmniej teraz kokotki macie o czym gdakać ko ko koooo ko ko koooo :P

Gość gość
11.57 ha ha ha fakt kobieta przyszła ubrana adekwatnie do okazji ha ha ha rozważają mnie wystrojone w cekiny z uczesanymi kokami. Tylko wiesz, kasa tu nie gra roli akurat.

Gość gość
gość dziś [11:57 kokota nie ma nic wspolnego z gdakaniem - to z francuskiego przestarzale prostytutka Zalezy jaka byla impreza- jesli piknik czy grill w ogrodzie to ok. Jesli bardziej oficjalna kolacja w domu - to niestosownie.

Gość gość
Ludzie, potwierdźcie albo zaprzeczcie, czy to jest ta zwariowana sekretarka zakochana w swoim szefie? ;-) ale maż bóll dooopy dziewczyno.

Gość gość
Nie, nie jestem tą zakochaną w szefie. To była 40 tka mojego męża. Luźna impreza w sumie. Ale moje koleżanki przyszły ubrane elegancko. Tylko ona tak się wyróżniała.

Gość gość
Swiatowa-nie światowa. Jak by nie była, to przyjście do kogoś na imprezę, jeśli jest dość oficjalna, to zwyczajnie wypada ubrać się choćby poloficjalnie, a nie w podartych jeansach (które zresztą są super, ale nie na taką okazję). Nie trzeba się stroic. Mogły być te jeansy, ale proste klasyczne i zwykła bluzka i wyglądałoby ok. I nawet włosy w zwykłego "kucyka". A tak pokazała totalny brak szacunku do gospodarzy, co niestety niezbyt dobrze o niej świadczy.

Gość gość
Chociaż ty jedna mnie rozumiesz. Po prostu poczułam się potraktowana z góry. Rozumiem, że ona ma swoje towarzystwo bo to żona przedsiębiorcy ale mąż np przyszedł w koszuli a ona w trampkach.

Gość gość
Sekretareczka jak hooy :D

Gość gość
Ja też Cię rozumiem. Zwłaszcza jeżeli to było w lokalu. U nas na takie imprezy zakłada się sukienke