Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuttygirl8

Chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Nuttygirl8

Cześć dziewczyny. Mam ogromny problem, a mianowicie obawiam się że moge być w ciąży.. Od kilku tygodni bardzo bolą mnie piersi, są nabrzmiałe i opuchniete. Dodatkowo zauważyłam, że dół brzucha (właściwie to cały brzuch) się powiększył, jest w dotyku taki jakiś twardy. Od czasu do czasu pobolewa mnie lewy jajnik, a dzisiaj doszły lekkie mdłości po wypiciu kawy która zwykle pije litrami.. Okres powinnam dostać za 3 dni. Dodam, że mam dopiero 18 lat, pochodzę z bardzo biednej rodziny, mieszkam tylko z mama, a ojciec się na mnie wypiął. Chłopakowi tez się nie przelewa. Czy to może być ciąża? Boje się zrobić testu, bo w sumie nie wiem czy chce wiedzieć.. Pomóżcie! :*

Gość gość
W czym my mamy ci pomóc? Nie dość że idiotka z nizin społecznych to jeszcze sie puszcza z jakimś obszczymurem

Gość gość
to ustaw sobie skarbonkę i zacznij codziennie zbierać na wózek będzie jak znalazł a następnym razem częściej nastawiaj anala !

Gość gość
Widzę, że ktoś tu czytać nie potrafi. Pytanie jest zawarte w tekście XD "Czy to może być ciąża?" XDDDD czytajcie ludzie uważnie :D