Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprawa kondycji i sylwetki

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 22 lata, chciałbym się wziąć za siebie, bo dotychczas prowadziłem kanapowo/komputerowy tryb życia. Mam zamiar biegać, jeździć na rolkach i rozciągać się w domu. Przy codziennym treningu, ile muszę mniej więcej czekać na poprawę samopoczucia, kondycji i lekko schudnąc?

Gość gość
Nie da sie określic ile czasu musisz czekać - zależy to od ilości, intensywności ćwiczeń, diety i twojego organizmu. Ni i zależy też w jakim stanie jesteś. Czy ważysz 100 kg czy 80 itp. Ogólnie po kilku tygodniach będzie widać pierwsze drobne efekty, ale żeby przejść metamorfozę potrzeba średnio zazwyczaj kilku miesięcy. W każdym razie najgorzej jak ktos rezygnuje po miesiącu bo nie widzi efektów - musisz być wytrwały. Powodzenia.

Gość gość
dziękuję. Na pewno się nie poddam :)

Gość Weronika

Ostatnio mam bzika na punkcie swojej sylwetki, ale ćwiczyć nie powiem, że kocham. Naczytałam się o zabiegach na poprawę sylwetki i wybrałam liposukcję body jet w Krakowie. Klinika nazywa się Bona Dea. Zabieg wykonywał sympatyczny lekarz Tomasz Mierzwiński. Minęło już trochę czasu więc wyrobiłam sobie opinię na temat efektu jakiego oczekiwałam i jaki uzyskałam . Jestem bardzo zadowolona z tego jak wyglądam i jak dużo osiągnęłam tym zabiegiem. Polecam wizytę w tym miejscu