Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów którzy to przeżyli: jak to jest być posuwanym w tyłek?

Polecane posty

Gość gość

Do facetów którzy to przeżyli: jak to jest być posuwanym w tyłek?

Gość gość
Ale lepszy żywy czy np kobieta ze straponem?

Gość gość
Ja kiedyś z kumplem spróbowaliśmy (choć mamy kobiety) i to taki przyjemny ból. Ale to tylko pierwszy i ostatni raz.

Gość gość
No patrz Pan. W Polsce nie ma pedałów. Sami katolicy i porządni agnostycy. A parady gejów i lesbijek to chyba organizowano na pokaz. Panie no jakiś inny świat. A łysy żyd tak broni pedałów, A żaden nich nie chcę się pochwalić. Panie, cuda, wianki w tej krainie.

Gość gość
Jak sa tematy o biseksualny babach to wszystko ok ale facetow to trzeba zwyzywac... Ach ta meska logika.

Gość gość
ee dajcie spokój. oni tylko raz byli pedałami. :)

Gość gość
Ja mam 23 i mam dziewczyne a mam fantazje by byc mocno zdominowanym i zeszmaconym przez starszego większego i przypakowanego faceta. Wstyd mi samemu przed soba :(

Gość gość
Ja mam 23 i mam dziewczyne a mam fantazje by byc mocno zdominowanym i zeszmaconym przez starszego większego i przypakowanego faceta. Wstyd mi samemu przed soba :(

Gość gość
22.34 Pierwsze razy bolą Niestety

Gość gość
22.34 Pierwsze razy bolą Niestety

Gość gość
Ja mam fantazje, żeby zerżnąć męża w tyłek, ale wstydzę sie zaproponować :/

Gość gość
Ja od kiedy pamiętam zawsze lubiłem wkładać dziewczynom w tyłek, praktycznie każdej się tam dobierałem. Miałem to szczęście, że w stałym związku trafiłem na taką co lubiła i podczas seksu w cipkę nierzadko prosiła abym zmienił dziurki i włożył jej w kakałko. Jak ona wtedy jęczała z rozkoszy :) Wtedy zrodził się pomysł, żeby samemu na sobie sprawdzić czy mi też będzie tak odlotowo. Poczytałem w necie, że facet może mieć nawet orgazm i wytrysk bez dotykania fiuta, a nawet widziałem takie sceny na redtube, przygotowałem się, kupiłem wibrator, zrobiłem lewatywę żeby nie było niespodzianek, nasmarowałem wibro lubrykantem i sobie wsadziłem. Z bólu myślałem że oczy mi wystrzelą z orbity. Całe podniecenie przeszło, a fiut opadł. Jednak chciałem dać szanse i nie przestawałem się rżnąć, próbowałem wsadów pod różnym kątem i wkładania różnym tempem. I niestety ból taki że aż same łzy mi z oczu leciały. Wytrzymałem tak około 10 minut i dałem sobie spokój. Od tamtego momentu nigdy nie naciskam kobiet na anal, chyba że wyraźnie sama tego chce.

Gość gość
A twoje poprzednie kobiety to bolalo?

Gość gość
6:44 Nie każda dawała sobie wsadzić i z góry mówiła że tam nie chce, ale większość co dała, czułem że robiła to tylko bo ja chciałem, a nie dlatego że im się podobało.

Gość gość
6.56 Szczerze to gardze takimi kobietami co pozwalaja sobie na cos mimo ze nie lubia czy mimo ze boli. No facet gdyby nie chcial w tylek to nigdy by nie pozwolil chociazby nie wiem jak laska chciala.

Gość gość
6:59 Szczerze mówiąc jak widziałem podczas posuwania, że jest takiej niekomfortowo, a to widać i da się wyczuć, to przechodziła mi ochota na dalsze analne zabawy.

Gość gość
7.23 Ale i tak nie szanuje takich kobiet. Robia z siebie szma.. A potem dziwia sie ze je mezczyzna nie szanuje.

Gość gość
Kobieta, która pozwala na obienie sobie czegoś czego nie lubi to kobieta, która kocha i chce dla męzczyzny jak najlepiej. Powinieneś to gościu uszanować, a nie zwyzywać.

Gość gość
Jestem kobieta. I wiem z doswiadczenia ze zaden facet nie bedzie takiej kobiety szanowal. Ja co prawda na to nie pozwalalam ale wiele kolezanek mi sie zwierzalo. Ze robi to dla faceta i nie lubi itp. I narzekaly jakie one biedne.. Poza tym odwrocmy sytuacje Wyobrazasz sobie aby facet ktory nie chce tego zgodzilby sie aby to kobieta spenetrowala straponem? To predzej matka boska by sie im objawila.