Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Czy słyszeliście o grze na kogo padnie na tego bęc oczywiście w Las Vegas

Polecane posty

Tam lubią uprawiać hazard w tym rosyjską ruletkę:D.Ponad 50 niepotrzebnych jankesów do piachu a ponad 400 podziurkowanych:classic_cool:.Ciekawe kiedy podłożą tam atomówkę:D.

Gość gość
Czarny jak możesz i to z takim uśmiechem

Gość gość
zamachowiec nawet nie musiał celowac, tylko prul sobie w tłum

Gość gość
Kiedys mnie bawily te strzelaniny w usa interesowalam sie tym ale to jest jednak poj'ebane

Zasłużyli sobie za Syrię,Irak i nie tylko:P.Do tego to wyznawcy ohydnej muzyki:P.Ale jakbym chciał to bym był lepszy:D.Ale jak na akcję pojedyńczego typa to ponad 400 zatrutych w tym wielu śmiertelnie ołowiem do spory wynik:classic_cool:.Ciekawe jakie miał pukawki:classic_cool:?

Gość gość
Ja mialam w Postalu zastrzelonych najwiecej 5 tysiecy osob

Gość katowicki
Heros 3 spoko gra mam do dzisiaj na kompie :) dzięki za przypomnienie tej pięknej gry🖐️

Gość gość
Czarny Księżyc 22:29 po takim wpisie spodziewaj się inwigilacji amerykańskich służb specjalnych. vikiliks/snowden ostrzegają od lat :classic_cool:

Gość gość
wygiętyCygan dziś to autor nie stamtad pisze...? moze niedlugo juz trafi...byle nikogo nie zabił :o jak ten co poćwiartował nauczycielke w wa-wce i wiózł w torbie taxi jako "tuszę dzika"...

katowicki dziś Heros 3 spoko gra mam do dzisiaj na kompie usmiech.gif dzięki za przypomnienie tej pięknej grylapka.gif " Pisałem o całej serii ale głównie gram w 3 z wog:classic_cool:.Tam jest sporo ciekawych dodatków:classic_cool:.

gość dziś wygiętyCygan dziś to autor nie stamtad pisze...? moze niedlugo juz trafi...byle nikogo nie zabił pechowiec.gif jak ten co poćwiartował nauczycielke w wa-wce i wiózł w torbie taxi jako "tuszę dzika"... " Ważne żeby mnie nie zabili:P.Pewnie wielu o tym marzy:O.