Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwula

Jak poprawić swój wzrok?

Polecane posty

Gość erwula

Z uwagi na to, że wada mojego wzroku ustabilizowała się już jakieś kilka lat temu, chciałabym w jakiś sposób się jej pozbyć. Jak tego dokonać?

Gość gość
lasik, koszt z 5000 od oka

Gość mmmaja
Zgadzam się - najskuteczniejszą (i chyba jedyną) metodą na pozbycie się wady jest zabieg z korekcja laserowa.

Gość erwula
Gdzie ją wykonać? Ile kosztuje? Czy jest bolesna?

Gość kasiulka955
możesz pójść do optegry i poddać się lentivu - zabieg bezbolesny, a poprawia wzrok natychmiast

Gość gość
Mniej siedzenia przed tv i komputerze więcej snu

Gość gość
Wzrok sie psuje od czochrania bobra .

Gość onki52
Rozważałeś zabieg laserowy? Dobrą metodą jest Lentivu. Coś nowego na rynku i możesz zabieg wykonać w klinice Optegra. Mają ciekawą ofertę, a czasem można trafić nawet na rabaty. Warto skontaktować się z kliniką.

Gość mikolajz
Która metoda lepsza: Lasik czy Lentivu? Widzę, że są tu komentarze na temat obu. Jestem obecnie na etapie poszukiwania wszelkich informacji. Najważniejsze są jednak dla mnie opinie osób, które taki zabieg przebyły.

Gość dominika235
Zdecydowanie Lentivu, ze względu na to, że to nowoczesna i mało inwazyjna metoda. Z tego co czytam w różnych miejscach, to wiele ludzie poleca. Nie ma wielu skutków ubocznych i zabieg jest bardziej trwały niż inne.

Gość mgryk
Ja koryguję swoją wadę przy pomocy soczewek i okularów - nie wiem, czy zdecydowałabym się na korekcję laserową...

Gość kajafr
@mgryk - dlaczego nie? Metoda, o której wspomniano wcześniej jest naprawdę bezpieczna. Jeśli jest ryzyko, to niewielkie... Chyba warto je podjąć jeśli zaowocować może to zdrowym wzrokiem :-)?

Gość gość
palice...!!! a przed włożeniem ich do nochala wysmarować no właśnie czym je wysmarować żeby lepiej widzieć wpisz w oni ci powiedzą powodzenia!

Gość justynka963
Niektóre komentarze są naprawdę żałosne... Koryguj wzrok przy pomocy soczewek kontaktowych, okularów lub zdecyduj się na korekcję laserową. Innych sposobów na pozbycie się wady nie ma (przynajmniej ja nie znam).

Gość gość
Ćwiczenia Łazariewa zastosuj.

Gość marcelinka951
Na czym one polegają? Gdy chciałam o nich poczytać, natrafiłam na informacje o jakiejś karmie... Nie lepiej rzeczywiście poddać się korekcji laserowej? Na pewno będzie efektywniejsza. Gdzie wykonują zabieg, o którym wspomniano wyżej? Tylko w klinikach OPTEGRY?

Gość Szaktulka
Jest coś takiego jak zabieg lentivu i faktycznie jest ona w klinikach Optegry ;) A skąd dokładnie jesteś ? U mnie np w Łodzi otworzyła sie klinika Optegra i wybieram się na zabieg, tzn najpierw wizyta kwalifikacyjna a potem zabieg.