Miecz 1124 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ....zacząć oglądać TVN. Jestem ciekawy zmieny narracji. Podobnież media to czwarta władza. Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1124 Napisano 3 godziny temu A teraz na trochę inny temat, taki podwórkowy, forumowy. Jest tutaj grupa użytkowników, która kręci się tylko wokół hejtu. To ich świat. Przeglądając forum nigdzie, na żadnym temacie, nie zauważyłem ich "mądrych" wpisów. Jest tylko hejt i reagowanie na hejt. Rozumiem, taki mamy klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 168 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Miecz napisał: ....zacząć oglądać TVN. Jestem ciekawy zmiany narracji. Podobnież media to czwarta władza. moim zdaniem warto przestać oglądać telewizję całkowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1124 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: moim zdaniem warto przestać oglądać telewizję całkowicie Każdy buduje sobie w głowie swoją narrację. Najczęściej potrzebuje potwierdzenia swoich racji. Jeden ogląda TVN a drugi Republikę. Nic na to nie poradzisz. Mnie tylko obchodzi zmiana narracji, by dalej funkcjonować na rynku medialnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 177 Napisano 1 godzinę temu Coś tam się zmieni, ale nie oczekiwałabym dużej rewolucji To nadal potężny biznes który ma na siebie zarobić, a nie żebrać po ludziach i utrzymywać się z datków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 208 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Śliwka is Back napisał: Coś tam się zmieni, ale nie oczekiwałabym dużej rewolucji To nadal potężny biznes który ma na siebie zarobić, a nie żebrać po ludziach i utrzymywać się z datków. Musieliby bardzo subtelnie skręcać antyrządowo tak, żeby widz się nie połapał. Bo silniczki zawsze mogą uciec do TVP, które tak bardzo jest w likwidacji, że właśnie kupiło nowe busy za miliony. Oszczędne państwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 177 Napisano 1 godzinę temu I tak pewnie będzie, ledwo wyczuwalne zmiany i powoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 297 Napisano 40 minut temu 2 godziny temu, Miecz napisał: A teraz na trochę inny temat, taki podwórkowy, forumowy. Jest tutaj grupa użytkowników, która kręci się tylko wokół hejtu. To ich świat. Przeglądając forum nigdzie, na żadnym temacie, nie zauważyłem ich "mądrych" wpisów. Jest tylko hejt i reagowanie na hejt. Rozumiem, taki mamy klimat. Każdy uczestniczy w tym, co lubi najbardziej. Wolny internet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1124 Napisano 24 minuty temu 15 minut temu, beziks napisał: Każdy uczestniczy w tym, co lubi najbardziej. Wolny internet! Tylko potem zero płaczu, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 297 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tylko potem zero płaczu, ok? Dziewczyny nie płaczą. Chyba, że ze szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach