Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na pierwszej randce zaproponowal mi wspolne zamieszkanie

Polecane posty

Gość gość

znamy sie ponad rok od miesiaca sie spotykamy,seksu jeszcze nie bylo ani zadnych deklaracji.Na pierwszej randce powiedzial ze chcial by zebym z nim zamieszkala,powiedzialam ze na razie wole mieszkac sama,obrazil sie ale po kilku dniach mu przeszlo i wiecej nie poruszal tego tematu.Co mam o tym myslec?Czy ma powazne zamiary wobec mnie?

Gość gość
gdyby tak było to zaproponowałby że zamieszka z tobą.

Gość gość
dziś On chcial zebym do niego sie wprowadzila.

Gość gość
Zależy mu na seksie, chce mieć Cie pod ręką dla regularnego seksu. Zakład? Jaki normalny facet na poruszaj randce proponuję wspólne mieszkanie?

Gość gość
dziś moze chlopak sie zakochal? a seks mozna uprawiac nie mieszkajac razem.

Gość gość
Zakochal sie we mnie na 1000 procent

Gość gość
widocznie wie zes puszczalska

Gość gość
Mężczyzna chce zamieszkać z kobietą, gdy jest pewien, że ją kocha i to właśnie ona jest wybranką jego życia. To obok niej chce się budzić rano, z nią chce być nawet 24/h.

Gość poli34
ja po pierwszej randce wiedziałam,że mój mąż zostanie moim mężem...oświadczył mi się po 4,5 miesiącach znajomości...teraz jesteśmy ponad 14 lat szczęśliwym małżeństwem więc jak widać można szybko się zakochać na ''zabój'' :);)

Gość gość
dziś nie puszczam sie i on o tym wie.Bylam w dwoch powaznych zwiazkach.

Gość gość
gość dziś Mężczyzna chce zamieszkać z kobietą, gdy jest pewien, że ją kocha i to właśnie ona jest wybranką jego życia. To obok niej chce się budzić rano, z nią chce być nawet 24/h. x Albo chce mieć kucharkę, sprzątaczkę, seks na zawołanie i kogoś, kto dołoży się do rachunków.

Gość gość
16.25 dokładnie, bardzo możliwe że chce mieć takie wygodne życie z kobietą

Gość gość
dziś on jest bardzo samodzielny i zaradny,super gotuje,sprzata,sam wszystko ogarnia itp Gdyby mi powiedzial co do mnie czuje to bym to przemyslala,sprawe juz totalnie spalilam bo na ostatnim spotkaniu zaproponowalam mu przyjazn,teraz on sie nie odzywa,przestraszylam sie poza tym nie wiem na czym stoje,cholernie mi na nim zalezy ale boje sie mu to wyznac bo ja nie wiem czy on cos czuje do mnie

Gość gość
Jak zwykle problem z niczego, bo trudno szczerze pogadać/ napisać o co chodzi. Napisz mi kobieto dokładnie tak,co wyżej napisałaś.

Gość gość
Jak ci to zaprooonowal to musi byc mega zakochany i traktuje cie powaznie.

brzmi harcorowo :D jak ci wszyscy wariaci/tki co na pierwszej randce (realnie pierwszej) zaczuynają opowiadać o planach na przyszłość, miłości, dzieciach i domku z ogródkiem :classic_cool:

Gość gość
a moze chce miec wspołlokatorke po prostu, moze wczesniej też mieszkał z innymi wynajmowali razem mieszkanie? Może chciałby mieć towarzystwo a skoro z toba dobrze sie dogaduje i do tego sie spotykacie to zaproponował tobie? moze niepotrzebnie dodajesz ideologire do niczego

Gość gość
poza tym to nie jest pierwsza randka jak znacie sie rok przyjazniliscie sie, wy wszyscy piszacy tu to jakies barany łacznie z autorka

Gość gość
A mnie się to nawet podoba :-) Wóz albo przewóz.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl