Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnastówe

Czy seks we śnie to zdrada?

Polecane posty

Gość gośćnastówe

Śniłem w nocy że robiłem to z koleżanką mojej dziewczyny bardzo piękna i miałem świadomość że to jest sen ale chciałem tego robiliśmy to tak jak nigdy z moją dziewczyną bo by się nie zgodziła na taki dziki seks . Czy to zdrada ? Czy mówić o tym dziewczynie?

Gość Gośćnastówę
Jak myślicie?

Gość gość
Zależy wg kogo ta zdrada:P

Gość gość
Zdrada. Sen odzwierciedla podświadome nasze pragnienia. Ty jeszcze tego nie wiesz ale Twój umysł mentalnie jest przy niej. Pragnienia mentalne to też zdrada.

Gość gość
Nie kochasz swojej dziewczyny jesteś z nią tylko dla seksu. Smutne to.

Gość facet_45L
1) Twoje poczucie winy, twoje dylematy - zdrada, nie zdrada, grzech - to twoj problem. Najlepiej jesli sam sobie z tym poradzisz 2) Jesli powiesz dziewczynie - to zastanów sie, co z tego wyniknie? O co zapyta, jak sie poczuje. Czy zrozumie, czy bedzie wam potem lepiej czy trudniej? 3) To jest zwykle porządanie na poziomie fizjologicznym - każda kobieta która Cię pociąga może Ci się przyśnić - niezależnie od wychowania, tabu czy ograniczeń - może Ci się przyśnić, Mama, Siostra, Zakonnica czy kuzynka. Nie masz nad tym kontroli - biologicznie ciało chce rozsiewać pleniki i tyle. Masz kontrole nad działaniem na jawie, co robisz, co mówisz ale we śnie - 99.9999% ludzi nie ma.

Gość gość
Dziewczynie o tym nie mów Kobiety potrafią rozstać się albo nawet rozwieść z jeszcze bardziej błahych powodów, płacząc że zostały zdradzone.

Gość gość
Wiesz, mi się kiedyś śniło, że uprawiam seks ze swoim 70 letnim dziadkiem, a mężowi, że robi to z własną matką. Sny są symbolami, nigdy nie można interpretować ich dosłownie, a już na pewno nie czuj się winnym zdrady.