Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kyani

Polecane posty

Gość gość

Witam,czy ktos uzywa produktoe firmy Kyani?Wspolpraca z firma moze byc oplacalna?

Gość gość
Oplaca sie paru osobom ,ktorzy wciagaja w ta piramide kolejnych naiwnych.

Gość gość
Typowa piramida,Ci na gorze zarabiaja a reszta pracuje na nich i ich auta.Produkty bardo drogie i po prostu obojetne ani nie szkodza ani nie pomagaja

Gość gość
Jak masz ok 300 dolarow do wyrzuceniz do dolacz do tej sekty...typowa piramida finansowa jakich mnostwo na rynku,

Gość gość
Produkty to kremy i jakies niby wspamiale suplementy z jagod alaskanskich......bzduea i wciskanie kitu naiwnym

Gość gość
Jak chcesz dobrych kermow to idz do kosmetyczki albo do sklepu gdzie sa profesjonalistki co sie na tym znaja.KYANI kremy sa do kazdego rodzaju cery co juz jest bzdura ,kazdy rodzaj skory wymaga innej pielengnacji a jak cos jest do wszystkiego to jest doniczego

Gość gość
Strata czasu i pieniedzy bo iluz moze byc naiwnych,ze wykupia pakiet startowy za 500 dolarow,zeby moc byc partnerem firmy

Gość gość
Wspolpraca z zadna z firm dzialajacych na tej zasadzie co KYANI nie jest oplacalna.Zarabia pare osob,ktore robia prezentacje i wciskaja bajki o samochodach,wycieczkach i nieograniczonych mozliwosciach jakie dale wspolpraca.Idz na spotkanie to sie usmiejesz i nic wiecej

Gość gość
Firma znowu stara sie rozleklamowac na Polskim rynku,.Kiedys mieli produkty na odchodzanie a teraz niby cudowne trojkaty suplementow

Gość gość
Ja nie rozumie ludzi po co daja sie wciagac w takie interesy.Kremy kupujemy w drogeriach lub aptekach podobnie jak suplementy.Od takich firm trzymam sie z daleka

Gość gość
Odradzam,stracilam pieniadze na ten pakiet startowy ,produkty przecietne .Nie udalo mi sie nikogo namowic do wspolpracy i uslyszalam,ze za malo sie staram.Wciskaja wszystko na sile,mamiac zarobkami,ktorych nigdy nie osiagniesz.Naiwna bylam i juz ale nie polecam

Gość gość
Grupa cwaniaczkow naciaga naiwnych na pakiety startowe.Produkty nie maja zadnych opinii polskiech autorytetow

Gość gość
Konkurancja tutaj sie wypowiada.W ciagu miesiaca zarobilam w firmie Kyani 1000 dolarow i jade do Paryza

Gość gość
Firma juz wycofala sie z Wegier to szuka kolejnych naiwnych w Polsce

Gość gość
Trzymaj sie z daleka od wszystkich firm co tak dzialaja.Zakupy nalezy robic w znanych sklepach a nie u pseudo przedstawicieli niznanych firm

Gość gość
Lepiej nie ryzykowac bo za te pieniadze sa produkty renomowanych firm

Gość Gość

Odradzam, straciłam pieniadze na ten pakiet startowy ,produkty bardzo przeciętne, dostałam pakiet na 3 miesiące z data ważności wychodzącą po 1 miesiącu, na co niestety nie zwróciłam uwagi zaraz po otrzymaniu paczki, wiec nawet nie byłam w stanie ich urzyć. Nie udalo mi sie nikogo namowic do współpracy i uslyszalam,ze za malo sie staram. Wciskają wszystko na sile,mamiac zarobkami,ktorych nigdy nie osiagniesz.Naiwna bylam i juz, ale nie polecam Nikomu! NIKOMU!!!