Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w taka pogodę każecie 11 i 12 latkom aby ubierali rajstopy lub kalesony

Polecane posty

Gość gość

Z rana lekko na plusie, ogromny wiatr...Moi chłopacy (właśnie 11 i 12 lat) nosza rajstopy.

Gość gość
Co? Żart albo prowo. Moja ma 10 lat poszła dziś do szkoły w leginsach.

Gość gość
I oni w tych rajtach w klasie przez wszystkie lekcje siedzą?

Gość gość
Właśnie zawozilam młodsza córkę do szkoły na 2 lekcje. Starszy syn poszedł na 8. Patrzę pod szkołą gdy młoda wysiadala, że syn i jego klasa na zewnątrz, grają na orliku szkolnym w piłkę na wuefie. Krótkie spodenki i podkoszulek. A ta daje dzieciom rajstopy.

Gość gość
chlopakom rajstopy zakladasz?

Gość gość
Mojej 5 latce jeszcze nie zakładam rajstop pod spodnie...

Gość gość
"chłopacom" rajstopy i to w taką pogodę. Powiedz, że to żart :) Haha Polcy i Polacy :D

Gość gość
no tak, siedzą w samych rajtach. Spodnie zostawiają w szatni.

Gość gość
Mój syn nie nosi nawet zimą. Po co? Mąż i ja również nie nosimy.

Gość gość
Moja córka chodzi albo w spodniach i skarpetkach, albo w sukience/spodniczce i rajtuzach.

Gość gość
Mój syn już we wczesnej podstawówce przestał nosić rajstopy, tylko zakładał kalesony, potem w 5 czy 6 klasie nawet porzucił kalesony. Poza tym jescze jest ciepło. Nawet jeżeli wieje, to przez dżinsy (a większość takie ma) i tak nic nie przewieje.

Gość gość
Nawet 3 latkowi nie zakladam

Gość gość
Mam 10latka i niespelna 2latke. Ani jedne ani drugie nie nosi rajstop pod spodniami.

Gość gość
Jezu....moj 10latek zabilby mnie smiechem,gdybym mu wspomniala o rajstopach :-)jeszcze jest cieplo-czapki jeszcze nie mial na glowie,moj dwulatek nosi ja od tygodnia dopiero,a rajstopy to tylko w siarczyste mrozy.

Gość gość
A moi synowie 10 i 11 lat i kuzyni młodsi już są na dworze i używają ferii. Nie ma śniegu ale jakoś ten czas trzeba zapełnić. Rano u nas było -8. Przed wyjściem wszyscy chłopcy założyli pod spodnie rajstopy. Bez żadnego sprzeciwu, nawet ten najstarszy.

Gość gość
9 i 11 latek od zawsze nienawidzili rajstop. Dziś poszli na 8.00 w podwójnych dresach, górne zostawią w szatni. Po południu dresy pewnie wrócą w plecakach. Nawet ocieplanych spodni nie chcą zakładać bo w szkole za gorąco, o bieliźnie nie wspomnę.

Gość gość
Tak. Dziś rano było -12. Kazałam założyć rajstopy i nie buntowali się. Już wczoraj narzekali, że w nogi zimno.

Gość gość
Przecież tu zbok od rajstop zakładanych 12-letniemu chłopcu raz na jakiś czas pisze. Rajstopy najczęściej pożyczone od siostry. Zobaczycie, że najpóźniej jutro pojawi się temat o pożyczaniu rajstop dla chłopca od starszej siostry. Ten zbok sobie chyba trzepie jak to wymyśla. Żałosne. Pewnie w dzieciństwie matka mu zakładała damskie rajstopy i teraz ma fetysz. :o

Gość gość
Mój 11 latek sam dzisiaj poprosił o rajstopy. Zapewne po wczorajszym odczuł co to zima. Dziś po powrocie z podwórka całe popołudnie i wieczór po domu chodził w samych rajstopach. Nie przeszkadzało mu nawet to, że mieliśmy gości.