Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

książki, czytacie jakieś książki czy tylko seriale?

Polecane posty

Gość gość

Mamy czytacie coś? Jak tak to co was interesuje?

Gość gość
Czekam na pierwszy tom "trudnych spraw" :)

Gość gość
czytam kilka ksiązek na miesiąc

Gość gość
super! A jaki dział?

Gość gość
Jasne - w tym roku przeczytałam ponad 60 książek. Głównie kryminały, trochę obyczajowych i historycznych, czasem reportażowe (podróżnicze).

Gość gość
Owszem, średnio 3 książki w miesiącu. Teraz zaczęłam nowego Folleta np.

Gość gość
Czytam dużo, wypożyczam na miesiąc 6 książek ,chyba że chce mi się podjechac jeszcze do trzeciej bibioteki to też biorę 3 .Czytam praktycznie wszystko oprócz typowych romansideł typu Harlequin .Lubię kryminały ,horrory lubię thillery również psychologiczne .Uwielbiam D.Chamberlain i Lisę scottoline. R Abbott .Słabo mi idzie czytanie Polskich autorów jedynie S.Darda jako Polski autor jest przeze mnie uwielbiany.Lubię też Charlotte Link .H,Cobena .Oprócz wypożyczanych kupuje też książki nie lubie e booków .Uwielbiam również Virginie C.Andrews a to już taka tematyka trochę miłości ,trochę dziwnych związków się pojawia w jej powieściach jak ktoś czytał to wie.

Gość gość
Czytam dużo. Minimum jedną na tydzień. Z różnych działów - historyczne, obyczajowe, socjologiczne. Staram się tylko unikać polskiej prozy kobiecej, bo jest totalnie odmóżdżająca. Michalak i te sprawy, to zdecydowanie nie moja bajka.

Gość gość
Czytam, lubie wspomnianego Cobena i Link a z takich lżejszych czytadeł Musso. Ostatnio spodobała mi sie życiowa "Światło miedzy oceanami" Stedman.

Gość gość
A ja nie mam głowy do autorów, z wymienionych tu, kupiłam teraz książkę Cobena "Nie mów nikomu", czeka na półce na swoją kolej. Aktualnie męcze Dziewczyne z pociągu, nudna ale muszę ją skończyć, bo nie lubię odkładać nieprzevzytanych książek na półkę. Ostatnio przeczytałam Male życie, przeszlo 800stron emocji, ryczałam po niej jak głupia. Czytam róznie, raz jedna w 2dni,a czasem mecze jedna 2tygodnie bo nudna i brak czasu jak ta wspomniana Dziewczyne z pociągu. Uwielbiam mocne i wstrząsajace książki, kryminały, thrillery, psychologiczne i podróżnicze. Uwielbiam książki Mieczysława Bieńka, podróżnika Hajera nie do zajechania, ryczę przy nich że śmiechu. Z polskich autorów lubię tez Zygmunta Miłoszewskiego, na podstawie jego książek nakręcono kilka filmów np. Ziarno prawdy.

Gość gość
Oczywiscie ze czytam , tylko ze u mnie to jest niebezpieczne bo jak zaczynam czytac to wszystko lezy odlogiem , Dziewczyna z pociagu mnie wchlonela , teraz czytam Dom siostr - Carlott Iink , mam tez pokazna kolekcje thrillerow madycznych Tess Geritsen oraz thrillery Jeffreya Deavera ( jego ksiazki to petardy )

Gość gość
Tez Lubie Cobena Tess Geritsen, Camilla Lackberg,Paulina Simon. Polecam też Za zamkniętymi drzwiami nie pamiętam autora Millenium teraz wychodzi kolejna książka .U mnie jest tak ze jak zaczynam czytać to po 2-3 książki tyg.a później znowu miesiąc dwa przerwy .Za mało czasu za dużo obowiązków

Gość gość
Ziarno prawdy preczytałam jednym tchem a np zachwalany przez innych Domofon wymęczyłam.

Gość gość
Autorko a ty co czytasz?

Gość gość
ja przeczytalam ponad 80 ksiazek Agathy Christie, ale to klasyka wiec pewnie wiekszosc z was czytala. fajnie tez czytalo mi sie Cukiernie pod Aniołem Gutowskiej Adamczyk, przeczytalam tez Rok w poziomce ale to strata czasu i pieniedzy, nie lubie takich romansidell

Gość gość
Czytam, ale ja mam tak, że potrafię czytać jak szalona prawie każdy wieczór kilka godzin przez miesiąc, a potem nagle przez 2 tygodnie żadnej książki nie tknę. Obecnie czytam Krystynę Koftę "Ciało niczyje" a przedtem "Pejzaż w kolorze sepii" Kazuo Ishiguro. Z serialu to oglądam "Dynastia Tudorów", "Outlander" i "wielkie kłamstewka"

Gość gość
A czytałas czy tylko oglądasz Wielkie Kłamstewka. To jest Liane Moriarty, ta autorka ma więcej powieści wartych przeczytania.