Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kochają mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość

Zakochują się szybciej niż kobiety, są pewni swoich uczuć i wierzą w miłość od pierwszego wejrzenia. Zobacz, jak czułe serca mają faceci. jeśli facet kocha, to nie boi się do tego przyznać ani przed sobą samym, ani przed wybranką. Nie jest to jakiś złożony, intelektualny proces wymagający przemyśleń. Męska miłość to uczucie, które jest w sercu a nie w głowie, drogie Panie... reszta tu https://facet.wp.pl/jak-kochaja-mezczyzni-6002895228990593a

Gość gość
Uogolnienie w sferze uczuć jest nic nie warte, każdy inaczej ma i każde uczucie tego samego faceta może być całkowicie inne i mieć inny przebieg.

Gość gość
Czytalam gdzies kiedys ze mezczyzni wystarcza 4 sekundy zeby sie zakochac ;)jak znajde artykul to wrzuce link.

Gość gość
Zaledwie kilka milisekund zajmuje mężczyźnie ocenienie czy kobieta jest atrakcyjna i czy będzie ona jego partnerką. Kobieta na podjęcie decyzji podejmuje o wiele więcej czasu http://www.sfora.pl/swiat/Tylko-faceci-zakoc***a-sie-od-pierwszego-wejrzenia-a21044

Gość gość
Mężczyźni nie kochają

Gość piotr34
Na zabój, do upadłego przynajmniej ja

Gość gość
Oj, żeby to rzeczywiście była prawda. Bo ja mam wrażenie że.niewielu mężczyzn potrafi kochać. Częściej mylą miłość z pożądaniem , a jeszcze częściej potrafią bzykac bez uczuć co jest równoznaczne z brakiem zdolności do jakiejkolwiek miłości.

Gość gość
To nie milosc, to pozadanie

Gość Piotr34
To jakiś mit że faceci myslą tylko ,żeby zaliczyć ,w życiu nie poszedłbym do łóżka z kobietą do której nic nie czuję

Gość gość
Sporo blednych tresci zakochany mezczyna nie mowi wlasnie otwarcie o swoich uczuciach

Gość gość
Piotr, przywracasz mi wiarę w facetów :)

Gość Piotr34
Może po prostu macie akurat pecha i na takich trafiacie

Gość gość
Pech nic do tego chyba nie ma, raczej .. lekkomyślne wybory :(

Gość szry
gość dziś to zupelnie jak kobiety, ojeju, wiec nie ma wlasciwie czego sie czepiac, prawda? gość dziś a ja mam wrazenie ze niewiele kobiet potrafi byc po prostu szczera wobec innych(nawet najblizszych) ludzi. i co zrobisz, nic nie zrobisz, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. choc to troche zalosne ze tak pozwalasz soba rzadzic tym wszystkim generalizacjom... gość dziś sporo blednych tresci... jak powyzej, z ta roznica, ze na pewno szukasz/masz kogos wrazliwego ale stanowczego, kochajacego, blablabla tewszystkiebzdety, bo jestes po przejsciach, bo oczywisci wczesniejsze zwiazki rozpadaly sie bo faceci to swinie, wiec zawsze jest to ich wina... chce przekazac, ze sama jestes jednym z glownych zrodel blednych tresci, jak to milo wszedzie wokol dostrzegac zlo, nie widzac, ze jest sie jego zrodlem.

Gość Piotr34
Może jestem staroświecki ale uważam że najpierw przyjażń póżniej miłość i seks

Gość gość
A ja to pierwsza wyznalam uczucia bo co ja się będę ukrywać:) kawa na ławę i nie uciekł, ale nie odrazu odwzajemnil wyznanie. Ja jednak czułam ze on mnie kocha, to da się wyczuć i dlatego nie bałam się tego powiedziec, słowa kocham cie usłyszałam po kilku tygodniach:) Od tamtej pory minęło prawie 6 lat, a ja nadal często je słyszę i nie brakuje tej namiętności i chemii między nami. Bardzo lubię wspominać nasze początki wydaje mi się jakby to było wczoraj, wracam do wszystkich naszych zmysłowych chwil, kazda jest inna i wyjątkowa, zaskakująca :) to niebywałe ze jeszcze potrafi być zaskakująco :)

Gość gość
faceci nie kochaja, nie zakoc***a sie. faceci tylko czuja posiag fiz, seksulany do kobiety czyli jak jakas laska im sie podoba to chca jej wsadzic swojego malego i uwazaja ze to milosc. Faceci nie daza plci przeciwnej takim uczuciem jak kobiety, nie czuje tego co kobiety, nie potrafia kochac kogos nad zycie. U facetow wystepuje tylko fasnynacja fizycznoscia i tyle, nie ma zadnych glebokich uczuc. Wystarczy zbrzydnac i ich rzekomo "milosc" pryska.

Gość gość
Piotr34 dziś To jakiś mit że faceci myslą tylko ,żeby zaliczyć ,w życiu nie poszedłbym do łóżka z kobietą do której nic nie czuję x ha ha ha kazdy facet chodzi do lozka z kobietami ktore zna np godz (przez godz nie rodzi sie milosc) na imprezie po kilku piwach i nie ma z tym problemu

Gość gość
Brednie. Glupi artykul na podstawie "badan" (nie wiadomo czy w ogole obiektywnych i prawdziwych) to raz, a dwa to nie stawia sie takich tez po ankiecie na 1,5 tys osob :D Tu trzeba by zbadac mozg, a nie sugerowac sie tym co iles facetow napisalo w jakiejs ankiecie. faceci myla milosc z pozadaniem i checia seksu - to juz wiadomo nie od dzis.

Gość Piotr34
Ja nie, jestem już żonaty

Gość gość
Kobieta zadbana nie będzie brzydka, z tym zadbaniem większość ma problemy póki są młode ładne, a jak nie dbają o siebie, smutasy to im się robią zmarszczki od tego jak i cała mimika idzie w pizz.u , tak zostaje.

Gość gość
A po czym poznać ze facet kocha? Po czynach? Jakich? Gdzie jest granica między sympatią a już miloscia? Jak to poznać? Czy jeśli nie mówi ze kocha to po prostu nie kocha?

Gość gość
Najbardziej kochają siebie samych....

Gość gość
Po tym że chce z tobą non stop przebywać, rozmawiać itd, spędzać WOLNY czas W REALU, nie smsmy, komputer itd, można koloryzować zmyślać, jeżeli przyjeżdża na sex gawędka i papa , nawet nie zaprosi cie do siebie bo ma inną, nie ma czasu dla ciebie.

Gość gość
gość dziś Najbardziej kochają siebie samych.... .... i to niezbity dowód na to, że potrafią kochać jak mało kto ;)

Gość gość
W bibli jest napisane: kochaj bliźniego jak siebie samego.

Gość szry
nie ma to jak dehumanizowac innych, dobrze, tez moge sie tak bawic:D baby - nie zakoc***a sie, nie sa w stanie kochac nikogo poza soba, do facetow czuja cos jedynie wtedy, kiedy moga cos zyskac, materialnie, spolecznie lub emocjonalnie - to zwykla zadza posiadania, zadnych wyzszych uczuc, baby nie darza plci przeciwnej zadnym uczuciem, nie czuja tego co faceci, nie potrafia kochac kogos ponad zycie(KTO zycie poswieca/al najczesciej za kogos, lub chocby idee?:D). wystarczy zbiedniec i babska "milosc" pryska. KAZDA baba chodzi do lozka z facetami po paru piwach czy lampkach wina, nie musi ich znac nawet kwadransa... a i nie zawsze do lozka, wystarczy czesto toaleta:D gość dziś rozumiem ze dla ciebie powazne i miarodajne badania sa wtedy, kiedy z koziej doopy wyciaga sie brednie, najlepiej z jakimis pomyjami(byle odpowiadaly twojej wszechwiedzacej i z powodu cyckow - nieomylnej opinii) wylewa sie je na facetow, lub, odwrotnie, gloryfikuje sie baby. zawzieta jestes, glupia w swej pustej zlosci, to co zlego cie spotyka wyglada na sprawiedliwe w takim wypadku. reszty juz mi sie nei chce analizowac i pokazywac tej gory hipokryzji. do prawie calej tej wypowiedzi polecam podejsc z odrobina przymruzenia oka, chyba ze ktos jest na to zbyt malo lotny.

Gość gość
Kobiety potrafią kochać, mężczyźni także potrafią kochac...niektóre i niektórzy ;) fajnie jak trafią na siebie:)

Gość gość
Faceci nie daza plci przeciwnej takim uczuciem jak kobiety, nie czuje tego co kobiety, nie potrafia kochac kogos nad zycie. X To jest fakt, dla faceta milość to tylko epizod a nie życiowy cel.

Gość gość
faktem jest, ze dla baby urodzenie dziecka to zyciowy cel, facet to tylko epizod majacy na celu jego ulatwienie. nie potraficie kochac niczego poza soba lub ewentualnym potomstwem(a i tak w wielu przypadkach nawet potomstwa nie), wiec skoncz malowac innych w tak czarnych farbach, umyslowa murzynko.