Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kochają mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość
W dodatku po emocjonalnym zaangażowaniu i namietności nie poznasz czy mu zależy na tobie. Może sprawiać wrażenie ciężko zabujanego, namiętnego, miłego a tymczasem jest mu po prostu dobrze i przyjemnie. Faceci się zakochują na chwilę, kiedy poszukują nowych doznań seksualnych. Milosć natomiast okazują zupełnie inaczej, zrobią dla kobiety wszystko nawet zjedzą goowno, dadzą sobie wyczuścić konto, zrobią z siebie pośmiewisko byleby tylko zadowolić swoją wybraną kobiete.

Gość gość
Czy to tak trudno zrozumieć , ze kobiety kochają jak kobiety , a mezczyzni kochają jak mezczyzni ? .Kazde na swój sposób , ale kochają tak jak potrafią . Kto jest w tym lepszy ,kto gorszy trudno ocenic . I nie ma takiego człowieka ,który potrafilby ten spor rozstrzygnac

Gość gość
baby - nie zakoc***a sie, nie sa w stanie kochac nikogo poza soba, do facetow czuja cos jedynie wtedy, kiedy moga cos zyskac, materialnie, spolecznie lub emocjonalnie - to zwykla zadza posiadania, zadnych wyzszych uczuc, baby nie darza plci przeciwnej zadnym uczuciem, nie czuja tego co faceci, nie potrafia kochac kogos ponad zycie X Nie generalizuj, znam wielu facetów którzy ożenili się dla bezpieczeństwa, bo nie byliby w stanie samodzielnie wziąć odpowiedzialności za kobiete i ewentualne potomstwo. Specjalnie szukają dobrze ustawionych kobiet dzięki ktorym lepiej się prezentuja przed samym soba. Takie szmaty męskie oferujące miłość za pieniądze.

Gość gość
Bo ten pan to jednak , bo ta pani to jednak .Nie podciagnajcie ludzi ludzi tak jak wam wygodnie do jednego opisu.Czesc ludzi po prostu jest inna

Gość gość
Część ludzi jest po prostu zimnymi, wyrachowanymi kalkulatorami.

Gość szry
biedna jestes, malo rozumku masz oskarzasz o generalizacje kogos, kto odpowiada na tego typu zachowania rownym, lecz o wektorze przeciwnym zachowaniem. nie pozostaje mi nic innego, jak stwierdzic ze jestes typowa tutaj przedstawicielka swojej plci - to co sie zgadza z (wiadomym) swiatopogladem jest cacy, to co nie - nalezaloby spalic najlepiej atomowym ogniem. co do wypowiedzi, niestety takie zachowanie jakie opisujesz jest nazywane mezaliansem, jest GLOSNIEJSZE, jesli to mezczyzna wykonuje skok ponad swoj poziom, natomiast szeroko praktykowane, w dodatku ze spolecznym przyzwoleniem, jesli taki skok wykonuje kobieta. ze SPOLECZNYM PRZYZWOLENIEM, czyli po cichu, nie liczac bardzo ekstremalnych przypadkow. Wiec nie pitol o tym co robi niewielka czesc facetow, skoro wiekszosc kobiet dopuszcza sie tego samego, hipokrytko.

Gość gość
Chcecie to ja mogę przytoczyć przykłady z zycia negatywne jakie sa kobiety, a później wy i tak bez końca cala noc można.Chyba nie o to chodzi prawda?

Gość gość
mężczyźni najbardziej kochają w ci/p/kę ;-)

Gość gość
miłośc dla wybranych :-) reszta niech się gnębi wzajemnie ,kasa lub seks ,wymiana ,co mnie to :-)

Gość gość
mezaliansem, jest GLOSNIEJSZE, jesli to mezczyzna wykonuje skok ponad swoj poziom, natomiast szeroko praktykowane, w dodatku ze spolecznym przyzwoleniem, jesli taki skok wykonuje kobieta. ze SPOLECZNYM PRZYZWOLENIEM, czyli po cichu, nie liczac bardzo ekstremalnych przypadkow. Wiec nie pitol o tym co robi niewielka czesc facetow, skoro wiekszosc kobiet dopuszcza sie tego samego, hipokrytko. X Zabolało hipokryto, musiało

Gość gość
Mężczyźni nie są zdolni do uczuć.... Niestety....

Gość gość
22.53 miedzynoża, a nie mężczyźni, kochają międzynoża

Gość gość
co wy jakieś porzucone jesteście

Gość gość
Od dziecka mężczyźni w moim życiu usilnie pokazywali mi brak zdolności do wyższych uczuć... Nie są do nich zdolni. Nie dla nich miłość, ba nawet pozbawieni są zdolności do empatii. Widzą tylko swoje "ja" i tylko tyle są w stanie szczerze kochać.

Gość szry
Ood zawsze baby pokazuja kompletny brak uczuc do kogokolwiek poza nimi samymi. Sierocince sa pelne. Okna zycia, zeby te wasze dzieci nie ladowaly w smietnikach. Bije czesciej tata, ale krzyczy czesciej mama, z przemoca fizyczna latwiej sobie poradzic(i ja rozpoznac) niz z przemoc psychiczna, w czym zawsze przodowaly kobiety. Tak jak w robieniu z siebie ofiary: falszywe oskarenia o g**** spowodowaly juz wiele samobojstw falszywie oskarzonych. Jestescie najgorszym zlem, bo przebieglym i dzialajacym po kryjomu, naciskiem, pomowieniami, klamstwami. Zlem koniecznym jedynie dlatego, ze natura rozpropagowala 2 biologiczne plcie. Patrzac na te wszystkie pozbawione jakiegokolwiek sumienia czy kregoslupa moralnego kreatury, jadowicie wylewajace kalumnie i pomowienia nie mozna sie nie zapytac WAS: Ktos kaze wam dawac du*py milionom facetow, ze tak WSZYSTKICH znacie? A potem sie dziwia ze z takim przebiegiem nikt jednej z druga nie chce:D skoro 95% pokazuje falsz, jad, klamstwa, pomowienia, msciwosc wybielanie siebie po tym jak SAME wybieraja dupkow - to nie warto wam okazywac ani odrobiny szacunku, egoistyczne bezguscia.

Gość gość
To kto cie skrzywdzil ?

Gość gość
I zaczelo się , bez wypominania nie umiecie rozmawiać , normalnie ?

Gość gość
Gdybyscie np. byli malzenstwem ,klotnia trwalaby do rana .To tylko internet spokojnie

Gość gość
Bo bardzo duzo w tobie jadu , zalu ( ?) . Atakujesz wszystkie kobiety .

Gość gość
Ja tam kocham wszystkie kobiety, tylko niestety nie ze wszystkimi jest mi po drodze.Ale to tak naturalne jak swit o poranku :)

Gość gość
1.02 On na pewno tak , musiala mu jakas dopiec,takie zycie

Gość gość
Baby to hooje . Wolą czochrać bobra zamiast sie wypiąć facetowi .

Gość gość
Jesli kochasz wszystkie to nie fajnie . Chcialbys zeby ktos kogo kochasz kochal wszystkich mezczyzn ? P. S . Wiem co chcesz powiedziec .

Gość gość
Ja też atakuje wszystkie kobiety . Bo narzekacie na samotność i czekacie za facetem swojego życia a jak nie znajdziecie to sie trujecie albo czochracie sobie bobra oglądając zurnal.

Gość gość
Wiec nie kloccie się , może już jutro spotkacie swoja wymarzona gwiazdke :) Nigdy nic niewiadomo, zycie to nieustanna zagadka:) Ide stad bo zaraz oberwe od kogos :) ha ha

Gość gość
01.08 przecież wiesz o co chodzi to w przenosni szacunek dla kobiet, ?

Gość szry
gość dziś jadu?:D zalu?:D spojrz na 90% wypowiedzi swojej genetycznie ulomnej plci w tym temacie. jak do ciebie nie dotrze po tej lekturze nic, to po prostu jestes typowa kretynka tak jak pozostale 90% pomylek. Kazdy swoja cierpliwosc ma, przekonalyscie mnie o tym, ze te wszystkie "krzywdzace" was generalizacje i stereotypy to po prostu prawda, a nieliczne wyjatki - sa tylko potwierdzeniem reguly. chcesz byc wyjatkiem? to nie truj mnie tymi swoimi nieprzemysleniami.

Gość gość
1.10 Nie wiem jak ty to robisz, ale przy mnie kobieta tego nie robila, nie miała na to czasu.

Gość gość
Ide stad wszyscy marudzą i narzekają.

Gość gość
01:11 wiem o co chodzilo ;) . Tylko to dziwnie brzmi i moze sie zle skojarzyc .