Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pulsujacy i rozrywajacy bol nogi

Polecane posty

Gość gość

Ponad miesiac temu zrobilam sobie tatuaz na udzie. Rana goila sie dobrze. Od poczatku czulam straszny pulsujacy bol ale wszyscy mowili ze to normalne. Po tygodniu troche w domu pocwiczylam ale czulam jak udo tak strasznie pulsuje wiec odpuscilam.. Noga niebyla ani spuchnieta ani nic z tatuazem sie niedzialo a bolala mnie caly czas nieustannie. Tatuaz sie zagoi i minal juz ponad miesiac a bol w srodku nogi pozostal i na dodatek rozprzestrzenil sie po calej nodze ze boli mnie teraz przy biodrze, udo, obok kolana i ostatnio obok kostki.. Ten bol jest caly czas i nawet po tabletkach przeciwbólowych nieczuje roznicy.. czuje jakby mi rozrywalo noge. Mam prace chodzaca wiec 8 godzin dziennie chodze takze wykluczylam zakrzepice. Zapalenie kosci czy stawow tez raczej moge wykluczyc gdyz niemam goraczki.. Zaczynam sie coraz bardziej niepokoic a lekarza mam dopiero na przyszly piatek bo niestety mieszkam w Uk a tutaj maja na wszystko czas. Moze ktos mial kiedys podobne objawy i moglby mi doradzic. Dodam jeszcze ze niemam zadnych obrzekow na skorze ani nic z takich rzeczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować