Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

ćwiczenie na bolący kręgosłup , proszę

Polecane posty

Gość gość
goracy okład przez 30 minut dziennie z amolu i olejkow leczniczych

dla mnie akurat ogród ma wielkie znaczenie i owszem, chętnie obstawię się kwiatkami, jak mnie niemoc ogarnie :) i wolę spędzać czas na pracach w ogrodzie, niż na sali ćwiczeń jak wrócę z wakacji, to sobie chyba jednak popatrzę na jakieś ćwiczenia domowe, jako że sezon działkowy się kończy i czasu będę miała ciut więcej póki co, potrzeba mi było pomocy doraźnej, bo się ruszyć nie mogłam z bólu, a nie jakiś plan dziesięcioletni :) za to jak będę miała pięknie na wiosnę na działeczce.... :) :) :) cudnie będzie a z plecami dziś już lepiej, muszę się w końcu zabrać za to pakowanie, ale zupełnie nie mam sprężu

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
ćwicz, ruchu, zrzuć kilka kg, jak doopa schudnie i mięśnie się wzmocnią to i kręgosłup poczuje ulgę