Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj gnoje tak napalili węglem, że cała ulica dosłownie była siwa

Polecane posty

Gość gość
hahaha kiedyś to było rkologicznie polaczki się nadawały by nimi palić w piecach. teraz bydło polaczkowe pryszczate , pastuchy Europy się nawet do tego nie nadają. Platformo wróć. UE wróć!

Gość gość
wungel je w wiosce :D

Gość gość
Ale ja nie mogę skumać poza syfem z komina jak można mieć taki syf w domu jak wrzucasz do pieca ten pył unoszący się wszędzie kurz zasypiały popiół jak za króla ćwieczka

Gość gość
Kato dziś - ty mule, czytać nie umisz? Tu nie piszom ino Hanysy! A czym ty byś chcioł żeby palić? kOTAMY?? Bo to paliwo odnawialne???

Gość gość
Kato, nie zadzieraj gorolu (nie mylcie z góralem) z hanysami, bo Katowice to wstyd dla śląska, ani godać nie potraficie ani seblec sie do mycia brudasy :D

Gość gość
Nie trzeba palić gazem by nie palić węglem

Gość gość
jak hajcujesz wunglem w doma, to mosz wszysto czorne... To je prawda🖐️

Gość gość
A ja specjalnie napale węglem i plastikami, niech im smierdzi i zadyma się robi, a ja wychodzę i jade do mojej kobity. O.

Gość kato
Jestem Polakiem, a nie gorolem, a choć mieszkam na śląsku, to śląska godka mnie mierzi i więdną mi uszy gdy ją słyszę:O Jestem zdecydowanym przeciwnikiem palenia węglem, bo żeby nie te wszystkie kopalnie to na śląsku nie byłoby takiego zanieczyszczenia!

Gość gość
gość dziś - no to , czym ty qrwa palisz, że takie pszyjazdne dla środowiska?? Kocimi pierdami?? Lasem? Wełnom z baranów (takich jak ty?). CZYM??

Gość gość
no ja zem podlozyla - szpilki co zem w nich na randki biegala , ale obcas odlecial i do pieca poszly

Gość gość
Chyba w twoim pustym łbie!! A co to jest drewno? A co to jest węgiel??

Gość gość
wyciąć wszystkie drzewa i nimi palic. na te 50 tal wystarczy . a w miejsce drzew mieszkania na kredyt budować

Gość gość
Czyli czym palic jak nie weglem? 1. szpilkami 2 . paltami 3? 4?

Gość gość
Czym ja pale, peletem czysto miło bez popiołu do kotłowni schodzę 1 raz w tygodniu ekologicznie

Gość gość
a co wydychasz z płuc? azotan srebra czy dwutlenek węgla?

Gość gość
3. Debilami 4. "ekologami"

Gość gość
Ja wdycham Marlboro light

Gość gość
Nie mogę, nie sądziłam że czytając taki temat popluje się kawą ze śmiechu. Jeszcze trochę a przebijecie,, jaszczomba ".

Gość gość
A ja podpiertalam wszystkich co czarniejszy dym poleci i całe osiedle się zastanawia czemu tylko na tym osiedlu są kontrole, ale nie wpadną ze na tym osiedlu mieszkam ja Haha

Gość gość
U mnie nie ma syfu w kotłowni, bo ja palę czystym węglem :) myje go i wycieram chusteczkami. I co mozna? można! :D

Gość gość
,,A ja podpiertalam wszystkich co czarniejszy dym poleci i całe osiedle się zastanawia czemu tylko na tym osiedlu są kontrole, ale nie wpadną ze na tym osiedlu mieszkam ja Haha" I co ci taka kontrola da? Wiesz ile razy u mnie byli . Chyba 15 w zeszłym roku

Gość gość
Kato dziś zamiast węgla, już lepiej drewnem palić... i to przez takich jak ty Szyszko puszcze wycina, żeby jakiś snob z Katowic mógł se w kiblu fojerka zdobić, tak co by mu w zadek zimno nie było jak będzie wydalac ekologiczny nawóz

Gość gość
,,U mnie nie ma syfu w kotłowni, bo ja palę czystym węglem usmiech.gif myje go i wycieram chusteczkami. I co mozna? można! " Najlepsze są Bambino takie nawilzone. Wegiel wtedy ladnie pachnie. Zapach bambino unosi sie po nich w powietrzu

Gość gość
Kato to jak ci ani slunska godka nie pasi, anie ślunski klimat to po kija w doopie tam mieszkosz? Jo wiem że na Katowice to taki polski Amsterdam :classic_cool: i pieniądze jak to godają leżą na ulicy, ale przy autobanach tez se możecie zarobić a i ekologicznie po pod lasem stoicie :D

Gość gość
to cvhyba nie węgiel tak smrodzi tylko inne substancje bo węgiel jest "zanieczyszcony" jaby nie był to byscie nawet nie wiedxzieli ze sie trujecie na smierc tlenkiem węgla np

Gość gość
ulica siwa ? Ja to zem dopiero jest siwiutenka bo to juz lata swoje mam no i te marlboro light wdycham ze 20 lat , ale jak to mowia ,,wedzone dluzej trzyma" k

Gość gość
tak na serio to czym palić jak nie węglem i gazem

Gość gość
Autorze to nie ulica była siwa, ale zaćma ci się zaczyna