Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj gnoje tak napalili węglem, że cała ulica dosłownie była siwa

Polecane posty

Gość gość
poza tym kto mówi że trzeba cos palic zeby uzyskiwać ciepło?

Gość gość
A najlepsze są te ćmoki z bloków, co krzyczą że oni są przeciw ogrzewaniu węglowemu, a durnoty nie mają pojęcia skąd ciepłą woda w ich rurach :D Podpowiem - idź wzdłuż rur :D az dojdziesz do ciepłowni, a potem zajrzyj przez płot czym palą w ciepłowni.

Gość gość
pierdu, pierdu...

Gość gość
ja ma żonę 100+ i nie muszę się o opalanie domu martwić

Gość gość
Można palić peletem

Gość gość
gość dziś Brak, wam argumentów to wyzywacie prostaki! Powinno się zakazać palenia węglem. x a głupote powinno się leczyć, na beznadziejną głupote cyklon B

Gość gość
Do ,, uprzejmie donoszę " Skoro ty taki ekolog to co ty jesz? k

Gość kato
tak, tylko że w elektrociepłowni, mają specjalne filtry na kominach i są one 100 razy bardziej wydajne niż twoja koza, którą smrodzisz!

Gość gość
"ja ma żonę 100+ i nie muszę się o opalanie domu martwić" Palisz takom starom żonom? Wungel je starszy!!! "Można palić peletem" Napletem se napol. Bezmózgomule!!

Gość gość
kato dziś tak, tylko że w elektrociepłowni, mają specjalne filtry na kominach i są one 100 razy bardziej wydajne niż twoja koza ,,,,,,,, ja w przeciwieństwie do ciebie kozy nie mam, nie kazdy wali co popadnie a szczególnie biedne kozy

Gość gość
Jak zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. k

Gość gość
kato dziś hahaha śnisz czy marzysz, oj stary a taki głupi chop.

Gość gość
Idę do Zabki po fajki i przy okazji luknę na ten mój bidny komin gdzie ten dym mi lezie z tych cudownych czerwonych szpilkow co zem je na bazarze u Jozka kupila k

Gość gość
Ja nie jestem ekolog tylko mnie w*****a jak śmierdzi mi na ulicy

Gość gość
Ej węglarze popiół na ulice już wyrzucony do pieca podłożone hehe

Gość gość
no ale pelet też jest węglowy i drzewny, to ten weglowy jest z wegla i jaka jest róznica między weglem a tym peletem, pisze serio bo dopiero bedziemy bydowac dom i mnie to interesuje a sie nie znam, a eko groszek -co to wytłumaczy ktos

Gość gość
Kato weź już nie pikol ino wyglancuj te swoje łokna to przestaniesz mieć ciemnośc przed oczami. A zresztą ty przeca piszesz że i tak ciągle chodzisz na roochanko to mosz inne zapachy i pyrki :D

Gość gość
większość Francików żonatych ma żonę 100+ wagi. bo te szczupłe Ślązaczki to do Reichu uciekły by karierę jako piękna i pachnąca tam robić

Gość gość
I wtedy kotłownie osiedlowe będą palić osiedlowymi głupkami. Takimi jak ty. I jest pewność że paliwa nigdy im nie zabraknie.

Gość gość
w zasadzie ziemia to izolowany układ ze stałym dopływem energii. nawet nie bardzo jak jest to wytracić. prózni sie nie ogrzeje to doskonały izolator cieplny. z tego co sie orientuje wiekszośc ciepła w okolicach powierzchni wywołuje rózne zjawiska atmosferyczne. jakby ziemia traciła energie to by sie robiło coraz spokojniej a tak nie jest.

Gość gość
Kato dziś na szczęscie na grubie tzw "mułu" i innego syfu , już nie kupisz, także wszystko idzie w dobrą strone, a kopalnie będą powoli zamykane z resztą już są usmiech.gif sry, ale na prawdę bzdury piszesz i nie masz pojęcia o rzeczywistości, szczególnie o tym co mozna kupować nawet od pośredników podkopalnianych. A także o tym, że rząd pisu i Szydło, własnie od nowa stawia na kopalnie, dofinansowanie itd, (kop. Jastrzębska) w tym roku odnotowano pierwszy raz od wielu lat zysk w kopalniach. Ale ty wiesz lepiej w tym swoim katowickim bloku z wielkiej płyty :).

Gość gość
Kato dziś gość dziś Ja na roochanko ? pechowiec.gif to jakaś pomyłka, ja mam trójkę dzieci i żonę. ,,,,,,, może i masz żonę, ale dzieci nie twoje :D ty tylko frajerzyna je utrzymujesz

Gość gość
Pelet jest drzewny, a z węgla jest ekogroszek to tak jak węgiel , a z peletu jest prawie zero dymu i popiół minimini można wyciągać raz na dwa tygodnie i można go rozsypać pod drzewka w ogrodzie , zastępujesz podajnik raz na tydzień w białej koszuli i nic Cię nie interesuje, piec grzeje jak jest potrzeba a jak nie to chodzi tylko na czuwaniu. Piec jest oczywiście ekologiczny na co jest certyfikat

Gość gość
Było tu wesoło na pierwszych trzech stronach, potem przylazł kato'wicki smęd i już temat podumiera. Narka wesołki.

Gość gość
gość dziś nie tłumacz mu bo i tak nie zajarzy .

Gość gość
katowicki, to cię tyle razy zmieszał z błotem, że nie dziwie się, że masz ból dóópci :)

Gość gość
ja rozumiem przeciwników opalaniea węglem. ich idea jest szczytna. powinno sie palić czyms co wydziela miły zapach daje ciepło jest zdrowe i w dodatku ładnie wygląda.

Gość gość
mozna równierz sie oprzec na "alternatywnych źródłach energii" chociaz akurat jak dla mnie to one nie są alternatywne tylko dominujace. np na prądnicach wiatrowych tylko znowu może ktoś nie lubi wiatru albo na panelach słonecznych ale promieniowanie uv jest niezdrowe oprócz opalania rzecz jasna. wszystko ogólnie jest niezdrowe i trujące cały pic polega na tym żeby sie wzajemnie znosiło dawało razem coś pożytecznego bądź skutki nie były trwałe w tym smiertelne.

Gość gość
a jak sie nie da to niech kruchosc naszego zycia umila nam chociaz energia estetyczna. pachnąca mydełkiem fa i szamponem do włosów. wiadomo że jak coś pachnie to nie może byc trujace to oczywista oczywistosc

Gość gość
to samo z wyglądem. energia musi byc ładna pachnąca i zadbana. i jeszcze najlepiej symetryczna bo piekno to dobro a dobro to ciepło a ciepło to miłośc😍