Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj gnoje tak napalili węglem, że cała ulica dosłownie była siwa

Polecane posty

Gość gość
A teraz jedno pytanie do tych, którzy tak tu się rzucają na "trucicieli węglowych". Czy równie zaciekle szczekacie i walczycie o te świeże powietrze z palaczami papierosów i właścicielami samochodów? Bo nawet obstawiam że większość z was kopc***apierochy (nie tylko w swoich 4 ścianach, ale gdzie popadnie podtruwając niepalących) i jeździ autami, albo korzysta z komunikacji miejskiej. No czekam na las rąk, pseudo ekolodzy :)

Gość gość
np jakby dac do wyboru wiekszości kobiet mnie albo wibrator to wybrałyby wibrator. czy ja mógłbym prosić o wypowiedź w tej kwesti jakichś ewolucjonistów? co to znaczy? że wibrator jest bardziej zaradny ode mnie? lepej poluje? a może ma zdrowsze geny co widać po jego symetrycznym kształcie?

Gość gość
w oczekiwaniu na odpowiedź zapale sobie papieroska:) który wytwarza tyle dymu co świeca woskowa albo kadziedełko ale niestety gorzej pachnie dla niektórych co definitywnie oznacza że to kadzidełko i świeca nie są trujące

Gość gość
piedolenie o szopenie palacz to i wykopci 20 kipów dziennie/365 na rok na okrągło i trujesz każdego wokół, a jego płuca to jak smoła oblepione, a dym z komina u sasiada ci przeszkadza HA HA HA

Gość gość
i tak w koło macieju z wami. wegiel zły energia atomowa zła palenie drzewa złe palenie wkominku jakimis peletami dobre ale do czasu bo jak sie zrobią za tanie to trza bedzie powiedziec ze są trujące....

Gość gość
tak wiem przepraszam ale płace kare w akcyzie także sie otpiertol

Gość gość
gość dziś w oczekiwaniu na odpowiedź zapale sobie papieroskausmiech.gif :) czyli rozumiem, że twój dym i smród ci nie przeszkadza, a nawet z własnej woli się nim owędzasz, ale dym od kogoś cię wkurza. No i tu mamy wzór hipokryzji i idealny przykład "ekologa" walczącego z palaczami węgla.

Gość gość
dzieki mnie masz szanse spędzic niezapomniane chwile w nowoczesnych klinikach zbudowanych za pieniądze z akcyz na papierosy w towarzystwie przystojnych lekarzy i seksownych pielegniarek. po c***j ci płóoca jk jeżdzisz samochodem? zebys tlen zuzywał? sportowców powinno sie karać za powiekszanie pojemności płóc bo przyczyniają sie do efektu cieplarnianego. ja przynajmnie za każdym wdechem nie zamieniam 3 litrów sześciennych powietrza w toksyczny dwutlenek węgla

Gość gość
Najbardziej mnie wk****a że taki "ekolog" widzi jak sąsiad pali węglem, a nie widzi, że 95 % elektrowni w Polsce jedzie na węglu kamiennym i brunatnym. I taki debil grzejąc sobie obiadek na kuchni indukcyjnej albo prasując koszule myśli że jest mega ekologiczny.

Gość gość
widziałes kiedyś żeby ludzie masowo umierali w zadymionm pokoju? to zamknij palaczy z fajkami w jakimś pojemniku z ograniczoną ilością tlenu a w drugim takim samym zamknij trzech biegaczy wyczynowców. weź stoper do reki i zmierz kto będzie dłużej żył.

Gość gość
sport to zdrowie:) pozdrawiam:)

Gość gość
gość dziś powinno sie karać za powiekszanie pojemności płóc :DD:DD płóc :D a ciebie z jakiego przedszkola wypuścili?

Gość gość
tak jak wiem że ich organizm "uczy sie" zuzywac mniej tlenu mięsnie działają wręcz w warunkach beztlenowych. pewnie dlatego im płuca rosna. albo po to żeby sie unosili w poietrzu w trakcie biegania. ewentualnie żeby byli bardziej opływowi. wiadomo ze im kto szerszy to bardziej opływowy przecież

Gość gość
gość dziś Najbardziej mnie wk****a że taki "ekolog" widzi jak sąsiad pali węglem, a nie widzi, że 95 % elektrowni w Polsce jedzie na węglu kamiennym i brunatnym. I taki debil grzejąc sobie obiadek na kuchni indukcyjnej albo prasując koszule myśli że jest mega ekologiczny. HE HE mało tego oni myślą że ciepła woda w kaloryferach to jest podgrzewana na ekogroszku.

Gość gość
z żadnego. zuzywasz wiecej powietrza powinnaś za to płacic kare tak jak palacze.

Gość gość
bo wydychasz trujący dwutlenek wegla. jest bardziej trujący niz dym papierosowy czyli powinnaś płacic podwójnie

Gość gość
ty sobie kooorfa oddychasz i na mnie zioniesz toksynami a ja sobie nie moge zapalic? to jakiś zart jest?

Gość gość
jeszcze sie w dodatku nachlasz jakichś poweraidów koorfa i mi odbierasz oddech. przynajmniej koorfa nie jeździj tramwajami jak taka w3ysportowana jesteś albo zapłać do c***ja za klimatyzacje

Gość gość
a istnieją badania sugerujące grzybiczne pochodzenie raka. czyli jak masz raka to rozsiewacz zarodniki grzyba który go wywołuje. wybacz ale koorfa wole jednak swojego raka od papierosów niz twojego od grzybów. nie wiadomo moze jesteś fetyszystką obówia czy coś

Gość gość
biegasz pocą ci sie nogi zuzywasz wode w dodatku ztruwasz rzeki i powietrze grzybem wywołującym raka który rozpoczął kariere między twoimi spoconymi paluchami w tenisówkach

Gość gość
NO I KIERVVA COŚCIE ZROBILI Z TYM TEMATEM ?! Było tu tak fajnie i wesoło, a teraz grzyby, ryby i bzdety florety

Gość gość
chcesz se pobiegac to sobie pobiegnij na sawanne. będziesz sobie biegała z lwami gepardami i antylopami. masz duże szanse przezycia bo zwierzęta wyczuwaja osbniki chore

Gość gość
gościu co się tu tak produkujesz teraz, wiem kim jesteś :classic_cool: już kiedyś z tobą pisałam

Gość gość
także moim zdaniem każdego obywatela podejrzanego o nielegalne powiekrzanie sobiue objętości płóc powinno obciązyc się kosztami leczenie osób które milionami co roku umieraja na niedotlenienie choroby serca schorzenia układu krażenia.

Gość gość
ale ja z toba nie pisze ja ćwicze przemówienie do onz

Gość gość
najgorzej jak ktoś choruje na płóca i oskszela

Gość gość
Ja wiem że teraz ze mną nie piszesz tylko kiedyś, w sumie ja z tobą teraz też nie piszę, tylko wydałam oświadczenie że wiem kim jesteś. A będzie transmisja z onz'tu?

Być głupim w Polsce to, rzecz nie trudna. Przecież węgiel to najtańszy materiał zapobiegający zamarznięciu. Czy to, aż takie trudne by to łatwo zrozumieć? A po za tym węgiel to nic złego. Ludzie są gorsi.

Gość gość
Mam ochotę na tiramisu.

Gość gość
nie nie będzie transmisji z onz. onz musi dawac przykład i nic sie stamtąd nie wydostaje. bo onz nie emituje zanieczyszczeń.