Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnono

Wyobraźcie sobie taka struacje

Polecane posty

Gość gośćnono

On: objawia się tam gdzie ona jest, o tej samej godz w tym samym miejscu, zaczepia ja w stylu, przytuli, złapie za szalik itp, gdy ona ładuje w szpitalu, on za jakiś czas tam jest, by sprawdzić co u niej, przybliża się do niej ile może, pomaga jej i jest dobry. Ale jednocześnie nie odpisuje na smsa, nie odbiera tel , nie inicjuje kontaktu przez tel. I teraz pytanie. O co jemu chodzi?

Gość gośćnono
Oczywiście tele pozmieniał mi kilka wyrazów ale domyślacie się jakie maja być.

Gość gość
A kto trafi za facetami ? O co im chodzi ?

Gość gość
Jest subtelny nie nachalny.

Gość gość
mam bardzo podobna sytuacje,zawsze jest tam gdzie ona,caly czas na nia patrzy,martwi sie o nia,chroni ja kumpli pyta o nia,a sam nie zadzwoni ,kontakt bezposrednii nawiazuje tylko wtedy jak troche jest podciety.O co chodzi?

Gość gość
Dokładnie. Tylko sąd to rozdwojenie?

Gość Karolcia01
Też tak miałam i ponoć sobie robił jaja tak stwierdził, przytulał się do mnie bo był zazrdrosny (no chyba, że udawał) mówił do mnie żeby mnie wszędzie zabrał, że mi kupi jakąś tam szkatułkę coś tak gadał. A potem wyszło, że sobie robił jaja. Po czym teraz mnie czasami dźga palcami, ale teraz to już myślę, że tylko dla żartów chodzimy razem do klasy, jesteśmy w 3 klasie zawodówki. Nie wiem albo coś ukrywa jakieś uczucie albo cię bajeruje jak większość z nich.....

Gość gość
No właśnie ja tak się czuje jakby cis tam czuł ale nie chciał do końca pokazać.

Gość gość
moze kocha i nie wie jak to wyznac bo nie wie co ty czujesz

Gość gośćnono
23.12- No właśnie on tez się martwi o nią. Pomaga jak tylko może i wspiera i jednocześnie stop .,

Gość Karolcia01
Też się pojawiał tam gdzie ja, otwierał czasami drzwi od sali i mówił, że sobie musi popatrzeć (nie wiem na co on patrzył, ale chyba na mnie), potem coś do mnie gadał, że mu mnie brakuje. Do kolegi znowu gadał, że boi się, że go odrzucę. Później mi powiedział, że to były jaja i teraz też tak do mnie zagaduje jakby w żartach. Potem było, że mnie poprostu uwielbia i że nic do mnie nie czuje. Sama się też w tym pogubiłam, więc nie wiem albo cię bajeruje albo rzeczywiście coś ukrywa tak czy inaczej myślę, że gdyby naprawdę chciał to koniec z końcem kiedyś by ci to powiedział...

Gość gośćnono
Ponoć czyny znaczą więcej niż słowa i jeśli to przełożyć to co on dla niej robi na uczucia to znaczyłoby ze ja mocno kocha?

Gość Karolcia01
Myślę, że faktycznie czyny są ważniejsze niż słowa a próbowałaś z nim o tym porozmawiać?

Gość gośćnono
No taki kołowrotek mam przez niego.

Gość gośćnono
Nie próbowałam bo mam faceta i nie szukam innego. A ten się tak jakoś sam zakręcił ale się czai jak kot w krzakach ,.

Gość Karolcia01
Chociaż niektórzy wykorzystują te swoje "czyny" żeby się pobawić uczuciami niestety chociaż nie zawsze...

Gość Karolcia01
To może właśnie on wie, że kogoś masz i nie chce ci niszczyć związku.

Gość gość
ja z moim rozmawialam i powiedzial ze nie jestem mu obojetna i na tym sie skonczylo, dalej nie zadzwoni i mnie nigdzie nie zaprosi,nawet przez net nic nie napisze.sama juz nie wiem

Gość gość
Kot w krzakach ..a to dobre.

Gość gośćnono
Karolcia -całkiem możliwe bo on wie o tym moim. Tylko po co obcej banie byłby taki usłużny i zmartwiony jej problemami?

Gość gość
23.29 może go onieśmielasz?

Gość Karolcia01
Moj kolega też mi gadał, że jakby mi się coś stało to odrazu by mnie do szpitala zawiózł, żebym nikogo nie szukała bo on już sobie z nim "porozmawia", że on chce ze mną być, że wszystko dla mnie zrobi. Potem sobie znalazł jakąś dziewczynę choć już nie są razem, obiecał mi, że pójdzie ze mną na imprezę a poszedł z nią...

Gość gość
Bo to taki czlowiek dobry z natury.

Gość gośćnono
23.33- taki trochę niedojrzały typ ten Twój?

Gość gośćnono
23.34- dobry,dobry. Ale dla mnie aż nadto.

Gość Karolcia01
No właśnie i to jest dziwne bo gdybyś mu była obojętna to myślę żeby taki nie był. Bo moim zdaniem gdyby cię tylko uwielbiał jak przyjaciółkę to bardziej by się może bawet z tobą spotkał, poszlibyście razem na piwo czy gdzieś. Więc moim zdaniem on coś ukrywa, chociaż wiadomo, że nikt nie wie co mu siedzi w głowie...

Gość Karolcia01
Nie wiem czy niedojrzały moim zdaniem chyba dojrzały, jezzcze przed tą dziewczyną z którą z resztą już nie jest miał jakąś wcześniej i robił dla niej wszystko więc albo faktycznie boi się odrzucenia albo poprostu ma mnie w du**e.

Gość gość
Sa ludzie ktorzy kochaja po cichu, ni narzucaja sie , mozna na nich liczyć i nie rozbijaja zwiazkow . Choc facet rzadko kiedy robi cos bez powodu .

Gość gośćnono
Czasami mam wrażenie, ze pożarły mnie wzrokiem.

Gość gość
dziś nie wiem nie spotkalam sie z takim przypadkiem,jest o mnie tez zazdrosny,polslowkami daje mi to odczuc,on ma 24lata faktycznie jest niesmialy ale zeby az tak?kiedys napisalam na fb to mi odpisal tylko jednym slowem i dalej nic nie napisal,ja odpuscilam bo przeciez gdyby mu zalezalo to by szukal kontaktu i chcialby sie spotykac.