Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa_na_laweeeee

kawa_na_laweeeee

Polecane posty

Gość kawa_na_laweeeee

Hej, Poznalam przez internet faceta mieszkajacego od wielu lat w Niemczech, Polaka. Badzo fajnie nam się rozmawiało i mieliśmy dużo wspolnych tematów. Na poczatku pisalismy, potem przeszlismy na skypa, a w koncu po miesiacu on stwierdził, że chciałbym mnie poznac osobiscie i przyjedzie z Niemiec do mojego miasta. Spedzilismy wspolnie weekend - przy czym on nie nocował u mnie, mieszkał w hotelu. Było bardzo sympatycznie - spedzilismy fajnie weekend, na spcerze pocałował mnie, obejmował, trzymał za reke. Po jego powrocie dalej piszemy, rozmawiamy. Znajomosc trwa tak ze dwa miesiace. Mamy sie znomu spotkac jak przyjedzie do Polaski. Ja sie jednak boje tej odległosci. Nie chce angazowac sie w znajomosc na odległosc. On nic nie mówi na razie o ewentualnym poworcie do Polski. Nie chce sie angazowac w ta znajomosc bardziej zeby nie cierpiec. Z drugiej strony czy po tak krotkiej znajomosci mam prawo naciskac zeby sie okreslił ? Co mysliscie?

Gość gość
czy po tak krotkiej znajomosci mam prawo naciskac zeby sie okreslił ? x Nie, nie masz prawa! Ja prdl jakie te niektóre baby są głupie :O

Gość gość
21:24 Popieram :O Trochę popisali, raz na oczy go widziała i już kawy na ławę chce :D