Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, z ktora sie spotykam odmaiwa mi seksu, jak jak podejsc

Polecane posty

Gość gość
Też tak miałem, nawet chodzić ze mną nie chciały... No więc: - odchudzanie - dieta - siłownia - sport - studia No i po paru latach "poprawiłem się" wyjechałem na stypendium za granicę i poznałem śliczną żonę. Więc nie załamuj się, pracuj nad swoim wyglądem i charakterem, a w końcu znajdziesz swoją drugą połówkę. powodzenia p.s. nigdy nie rozmawiałem z żadną kobietą o seksie, ani o warunkach - jak ludzie się kochają to to robią!!!

Gość gość
Gosc 15:29 tu nie chodzi o to by z kims pogrywac czy zgrywac porzadna ale chodzi o pewnosc czy ta druga strona ma szczere intencje. Moze ta kobieta zakochala sie w tobie zalezalo jej chciala czegos powaznego i chciala ztez sexu z toba a z drugiej strony bala sie zaryzykowac bo moze w przeszlosci ktos ja zranil i wykorzystal tak jak ten pajacyk co tutaj zalozyl temat. Skoro mowisz ze nie wyszlo nic z tego byc moze nie zdales testu i dala sibie ostatecznie spokoj. A przygody na boku coz to kobieta jak kazda inna ma swoje potrzeby moze to nie brzmi zbyt dobrze ale moze na tantych gosciach jej nie zalezalo wiec miala to gdzies czy chca ja tylko do lozka czy do zwiazku po prostu chciala zaspokoic swoje..no i trudno. Gdybys miak faktycznie szczere intencje i ona by to wyczula wtedy szybko byscie wyladowali w lozju a nawet gdybys troche poczekal to bya mial sex i zwiazek. Ale najwidoczniej ale nie byles zbyt wiarygodny zbyt szczery w swoichintencjach albo moze tez zbyt malo atrakcyjne dla niej. Mowie to z perspektywy kobuety o podobnych przejsciach.

Gość gość
15:29 Nie dziw się kobiecie, że chce być w 100% pewna że dla Ciebie nie będzie jedynie przygodą :) Żeby kogoś poznać, dowiedzieć się jakie ma podejście do seksu, potrzeba czasu. I to sporo czasu, żeby nie dac się wykorzystać np. takiemu dupkowi jak autor. Ja nie akceptuję żadnych przygód i sama nie mam ich na kącie ale tego samego wymagam od faceta. Jeśli widzę że facet chce zaczynać od d**y strony, to sama się z nim żegnam. Facet swoja postawą, musi pokazać że szanuje kobietę i że zależy mu na niej, a nie jedynie chce ją przelecieć. Nigdy nie poszlabym do łóżka z kimś kto mnie nie kocha, a tylko chce się mną zaspokoić.

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina. I tu nie chodzi o to aby od razu z kazdym isc do luzka, ale z tym z ktorym jestes na randce do faceci zakoc***a sie po seksie, ale tylko do 5 randki

Gość gość
Już lepiej być samej niż być z dupkiem :D co tylko k***siskiem myśli :P co mi po takim chłopie?

Gość gość
Może ma syfilisa i nie chce cię zarazić

Gość gość
Już misiąc minął, więc pewnie ci da

Gość gość
18.57 ale pi... Sz. To kobiet zakoc***a się po seksie! Ile tu bylo takich tematów, o tym że kobiety się zaangażowały jak zaczęły sypiac z facetem a on był z nimi tylko dla seksu, albo zaraz po seksie urwał kontakt i pewnie już szukał nowej laski do łóżka. Tak w większości robicie pier... E roochacze!