Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz zarabia 12 tysiecy a wyglada jak biedak ..juz nie mam sily...

Polecane posty

Gość gość

Chodzi ciągle w jednym i tym samym. Zaloze sie ,ze koledzy i koleżanki z pracy obgaduja go,ze ja o niego nie dbam,a on taki jest,ze nie da mu się przegadac Buty ma jedne i tak znoszone ,ze wstyd Spodnie takze... Jak zmusic go ,zeby zaczal o siebie dbac?

Gość gość
Wyciagnij go sila na zakupy. Niech sobie kupi kilka uniwersalnych strojow , zalezy w czym musi do pracy chodzic. Np 2 pary butow, 2 spodni etc. Albo sama mu kup. Teraz w wiekszosci sklepow mozna oddac jak nie bedzie pasowac.

Gość gość
Mój mąż jest taki sam. Dodam, że jesteśmy bardzo dobrze sytuowani. Jest pracoholikiem.

Gość gość
Mój podobnie. Nie uznaje zakupow, meczą go a poza tym wyznaje minimalizm w zyciu. Ubrania kupuje mu ja i zalozy prawie wszystko co dostanie. Taki typ, nic nie zrobisz

Gość gość
Podejrzewam podskórnie, że "bohaterem" tematu jest informatyk? Cóż, mają ekscentryczny wygląd, ciężko będzie Ci teraz nałożyć go w korpo dress code.

Gość gość
ja swojemu tez czasem kupuję, bo on sam idzie na zakupy raz do roku jak juz musi i kupuje wtedy np 5 par spodni. Tzn on chce jedną, ale ja nalegam, żeby przymierzył jeszcze te i te i wszystkie, które są dobre mu biorę.

Gość gość
wspolczuje meza brudasa

Gość gość
Moj stary znow w druga stronę. Uwielbia markowe ciuchy i czasem go ponosi. Potrafi na zakupach wydac więcej niz ja z corka. No ale zawsze dobrze wyglada, modnie i schludnie.