Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka 13 lat prosi o stanik zgodzic sie

Polecane posty

Gość gość
Teraz nawet kilkulatki latają gołe po plaży, ale to nie znaczy, że jest to słuszne i estetyczne.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam...13-latce nie wolno stanika założyć?Bo zdaniem mamusi cycki za małe?:(Biedne dziecko...

Gość gość
Autorka to pewnie by chciała by jej córka w wieku 13 lat latała całkiem goła po plaży,bo to dziecko jeszcze:/

Gość gość
Mam mały biust, ale chodzenie w staniku jest dużo wygodniejsze niz bez, szczególnie przed okresem. Chyba że twoje wartości to niewygoda w imię wyższych ideałów. smiech.gif x Dla mnie to wygoda i brak deformacji. :) Ale wyreczaj nadal swoje miesnie stanikiem to tak ci sie rozleniwia ze dobijesz 30stki i bedziesz miala uszy jamnika.

Gość gość
11:16 Jakie masz wymiary w biuście i pod? Ciekawi mnie co oznacza."spory biust". Ujadasz po całym temacie, więc konkretna odp to chyba nie problem. A do ludzi od desek - ile cm różnicy miedzy ww wymiarami to deska? Bo kobiety, które maja 10-15 cm sa wyzywane od desek.

Gość gość
Przecież cycki to tłuszcz i gruczoły, a nie mięśnie. I właśnie dobrze dobrany stanik sprawia, że dłużej opierają się grawitacji.

Gość gość
A na czym sie opieraja jak nie na miesniach? Opor zmusza je do pracy, a po co maja pracowac skoro wiecznie stanik je wyręcza? Wiezadla Coopera też rozleniwiasz biustonoszem :o To wszystko wiotczeje :o

Gość gość
Pogadamy za 20 lat i zobaczymy czy te mięśnie Ci wytrzymają bez cyckonosza.

Gość gość
Pochwalicie się tymi centymetrami bym zwizualizowała sobie spore piersi i deski?

Gość gość
Jezu to jeszcze nie ma stanika co ty jakaś patologiczna

Gość gość
Autorka to patologia,pewnie ja podnieca patrzenie na córke bez cyckonosza,zboczona dewiantka

Gość gość
Jakby dostała okresu w wieku 10 lat uznałabys że to za wczesnie na kupno podpasek i musiałaby chodzic z zakrwawiona dupą?

Gość gość
Pewnie dostaje 500 plus a dżiewczynce na stanik żałuje,powinno sie to zglosić gdzieś

Gość gość
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość gość
Autorko...twoja córka nie chce stringów tylko stanik,są staniki zerówki,bardzo ci sie dziwię bo ewidentnie coś jest z toba nie tak,widac że masz problem z seksualnością,skoro stanik to dla ciebie coś niewłaściwego u dorastającej dziewczynki.

Gość gość
Ej Ej autorko a majtki twoja córka nosi?Skoro ma za małe piersi by nosić stanik to może majtek tez jej jeszcze nie trzeba?

Gość gość
Z tej strony autorka - nie chce aby moje dziecko było podmiotem seksualizacji. Ona nie ma dużych piersi, ot takie pączki, ledwo zaczątki i pewnie chce aby się pochwalić w szkole że już ma.

Gość gość
Mam nadzieję ze twoja córka odmówi kiedys przebierania sie na wuefie i powie nauczycielce albo lepiej wychowawczyni ze sie wstydzi przebierac bo mamusia nie chce jej kupic stanika,przeciez to jest jakas patologia,widac autorko że masz cos nie halo z deklem

Gość gość
gość dziś "Opierają" się na więzadłach Coopera, czyli przerastającej biust tkance łącznej. Ta tkanka jest elastyczna, pod wpływem obciążeń i napięć rozciąga się, i NIC poza dobrze dobranym stanikiem jej przed tym nie powstrzymuje. Mięśnie klatki piersiowej kształtują "biust" u kulturystów, tylko i wyłącznie.

Gość gość
To kup jej stanik sportowy, nie powiesz mi chyba, że one też powodują "seksualizację".

Gość gość
Z tej strony autorka - nie chce aby moje dziecko było podmiotem seksualizacji. Ona nie ma dużych piersi, ot takie pączki, ledwo zaczątki i pewnie chce aby się pochwalić w szkole że już ma. x Nie wierze,to prowokacja chyba,nie wierze ze mozna byc taka debilką.Obiektem seksualizacji?Obiektem seksualizacji sama ja robisz,skoro wszyscy moga patrzec na jej cycki!Moze majtek tez jej nosic nie wolno?Pączkujące piersi...jprd,powinna się tobą zainteresowac szkoła bo normalna to ty nie jestes

Gość gość
A i córka nie ćwiczy na wf. Ten czas przeznacza zazwyczaj na czytanie.

Gość gość
Tak bo to ona ma się czuć dobrze a nie ty.

Gość gość
Czyli prowokacja,bo w-f jest obowiązkowy:)Pewnie temat założyła ta p*****lnięta pedofilka z kafe

Gość gość
My nie ubieramy się też "stanikowo", ja nawet nie zakladam codziennie. Obie ubieramy zazwyczak spódnice do kostek, i chodzimy w swetrach i golfach bez zwzględu na pore roku. Więc biustonosze nie uwazam aby na razie byly jej potrzebne

Gość gość
gość dziś Mam 25 lat, wiec gdyby mialy opasc to juz by to zrobily. I widac, ze na prawach biologii to ty sie nie znasz. Moze najpierw skoncz liceum a potem sie odzywaj ;)

Gość gość
13 lat to nie mala dziewczynla tylko nastolatka. 14 - 15 latki uprawiaja seks ze nie jedna 20 latka jeszcze o takim nie slyszala

Gość gość
Nie estetyczne . Bo piasek na plaży wchodzi w pipke .

Gość gość
25 lat :D no faktycznie, w takim wieku to już się ma cycki do ziemi.