Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka 13 lat prosi o stanik zgodzic sie

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie za wczesnie na staniki?

Gość gość
Ja miałam 10 jak nosiłam.

Gość gość
Jak nie ma na co to po co jej? Jakbys rąk nie miala to bys nosila dlugi rekaw?

Gość gość
No co ty. Teraz to do 18- nastki sie czeka.

Gość gość
a ma na co go zalozyc? jesli tak, to oczywiscie, ze sie zgodzic!

Gość gość
Dlaczego za wcześnie, 13 lat to duża dziewczynka, już powoli nastolatka. Jeśli miesiączkuje to pewnie rosną jej piersi...wybierz się z nią do sklepu i wybierzcie coś wspólnie, ekspedientka pomoże wam wybrać odpowiedni model. Zapewniam cię, że w sklepach są modele przeznaczone dla jeszcze młodszych klientek ;-)

Gość gość
Czy sie zgodzic? Co ma tu twoja zgoda? To juz NASTOLATKA!!!!

Gość gość
To jest zart? Moja ma 9 lat i nosi taki bawelniany cieniutki bez miseczek, bo nie ma na co zalozyc, alw wstydzi sie na w-fie przebierac. Zreszta wszystkie dziewczynki w klasie nosza.

Gość gość
Jeja, a podpasek też jej nie olno kupować tylko musi być twoja zgoda

Gość gość
9 lat i stanik :-S Seksualizacja dzieci....to powinno być karane, obrzydliwość....

Gość gość
gość dziś Dlaczego za wcześnie, 13 lat to duża dziewczynka, już powoli nastolatka. Jeśli miesiączkuje to pewnie rosną jej piersi...wybierz się z nią do sklepu i wybierzcie coś wspólnie, ekspedientka pomoże wam wybrać odpowiedni model. Zapewniam cię, że w sklepach są modele przeznaczone dla jeszcze młodszych klientek oczko.gif x Znam setki kobiet, ktore miesiaczkuja od lat a nadal są deskami takze your argument is invalid ;)

Gość gość
Moja 10 letnia siostrzenica też chce mieć stanik. Na wf czasem jej się koszulka podwinie i Mówi, że się wstydzi. Siostra chce jej kupić sportowy. Nie widzę w tym niczego złego.

Gość gość
Chyba ty jesteś ;-) przeczytaj całość. To jest już prawie nastolatka i w sklepach są staniki przeznaczone dla młodszych dziewczynek. To że piersi nie rosną nie oznacza że twoja córka nie czuje wstydu. Jezu, co z Ciebie za matka??? Pewnie jest pośmiewiskiem w klasie jak przebiera się na w-f

Gość gość
Ja w wieku 10 nosiłam stanik ponieważ zaczęłam dojrzewać dość szybko (pierwsza miesiączka w wieku 10 lat) i zaczęły mi rosnąć piersi. Mama nie miała z tym problemu, sama zabrała mnie do sklepu. Mam córkę i jeśli poprosi mnie o kupno stanika za kilka lat to też nie będę miała z tym problemu tymbardziej, że wszystko idzie do przodu i teraz jest naprawdę duży wybór staników dla nastolatek w których zapewniona jest wygoda i przede wszystkim komfort.

Gość gość
Moze niech przedszkolaki zaczna wstydzic sie pokazywac gdzie maja brzuch? przeciez to takie zberezne! :o Jeszcze pare lat temu 8 latki latały bez gory na basenach bo to przeciez deseczki jeszcze, a teraz w tym wieku stanik. :o Przeciez to pod koszulką i tak nic nie widac :o

Gość gość
Dziewczyna dorasta i chce wygladać jak kobieta.

Gość gość
09:36 taa, ciekawe ile ty miałaś lat jak nosiłaś swój ierwszyy biustonosz ;-) Jak to taka wygoda i brak wstydu to teraz zdejmij ;--) Chyba nie wiesz jakie teraz okrutne potrafią być nastolatki, mowa o 13 latce a nie 8 latce.

Gość gość
gość dziś 09:36 taa, ciekawe ile ty miałaś lat jak nosiłaś swój ierwszyy biustonosz oczko.gif Jak to taka wygoda i brak wstydu to teraz zdejmij ;--) Chyba nie wiesz jakie teraz okrutne potrafią być nastolatki, mowa o 13 latce a nie 8 latce. x Od dawna go nie nosze, a mam dosc spory biust. Jak ktoś ma wartosci ulozone tak jak powinien to nie zważa na takie błahostki. Jeśli dziecko ma awersje do swojego ciała to zawinili w wychowaniu wyłącznie rodzice. Jak są okrutne to trzeba dziecko uswiadamiac jak dziala swiat..

Gość gość
9:44 spory biust? Raczej dwie skarpety z piłeczką.

Gość Cleo1976
Oczywiście.Czasami nawet 10-latka może potrzebować stanika.

Gość gość
gość dziś Jakbyś zrezygnowala z biustonosza też byś miała jędrny ;) na wlasne zyczenie sie oszpecasz :)

Gość gość
Cleo1976 dziś Oczywiście.Czasami nawet 10-latka może potrzebować stanika. x Widze naczelna prowokatorka i tu musiala wrzucic swoje 3 grosze :o

Gość gość
09:51, ale bredzisz. Tyle kobiet nosi staniki i mają ładne biusty. Pewnie miałaś źle dobrany albo nosiłaś jakieś badziewie z bazaru, a teraz dorabiasz ideologię. A co tematu - stanik kupić!! Ja pierwszy dostałam w 6 klasie podstawówki, niektóre dziewczynki już od 5 nosiły, bo zaczęły im rosnąć piersi. W 6 klasie wstydem było nie mieć stanika, musiałyśmy mieć białe koszulki na w-fie i niestety było widać która ma stanik, a która nie. Te co nie miały narażały się na kpiny ze strony rówieśników. Po co dziecku taki stres. A co do 9-latek bez góry na plażach. Cóż, mnie też raz rodzice kazali wystąpić na plaży bez góry, bo zapomnieli kostiumu i miałam się po prostu rozebrać do majtek. Miałam 9 lat i strasznie się wstydziłam.

Gość gość
gość dziś a od kiedy twoje 2 flaki to "jędrny biust"? Wszyscy widzieliśmy zdjęcia kobiet afrykańskich, wiemy jak wygląda biust bez noszenia stanika :D

Gość gość
gość dziś No tak, porownujesz 20 paro latek Europejke do wielorodki afrykanskiej, ktore są zmuszone wykarmic i 8 dzieci do 4-6 r.z? Bo inaczej im dzieci z glodu padną? Jak mozna byc az taka amebą i oczekiwac normalnej odpowiedzi? A bo to jeden lekarz stwierdzil, ze dla kobiet o wiele lepiej jest gdy nie nosza biustonoszy? No chyba, ze jestes w podeszłym wieku albo otyla, wtedy takie praktyki nie dla ciebie ;)

Gość gość
gość dziś Aha... 20 latki... to odezwij się tak za 5-10 lat :D i bez karmienia będziesz mieć pępek między piersiami, grawitacji nie oszukasz.

Gość gość
Ja jak mialam 13 byłam płaska jak deska a miałam stanik zerówke.Ty kobieto po prostu głupia jestes,przeciez ona sie wstydzi na pewno jak sie jej na w-f-ie koszulka podwinie.

Gość gość
Moze niech przedszkolaki zaczna wstydzic sie pokazywac gdzie maja brzuch? przeciez to takie zberezne! pechowiec.gif Jeszcze pare lat temu 8 latki latały bez gory na basenach bo to przeciez deseczki jeszcze, a teraz w tym wieku stanik. pechowiec.gif Przeciez to pod koszulką i tak nic nie widac pechowiec.gif x brzuch to dla ciebie to samo co stanik?A 8 lat to nie 13,co za idiotka z ciebie

Gość gość
miało byc czy brzuch to to samo dla ciebie to cycki.Jezu co za ludzie tu siedzą,biedne te dziewczynki.Moze wezcie mamusie sprawdzajcie jak duze maja piersi i czy na stanik zasługują

Gość gość
Jak ktoś ma wartosci ulozone tak jak powinien to nie zważa na takie błahostki. xxx A jakie to ty masz wartości ułożone? Juz dawno nic mnie tak nie rozbawiło. Mam mały biust, ale chodzenie w staniku jest dużo wygodniejsze niz bez, szczególnie przed okresem. Chyba że twoje wartości to niewygoda w imię wyższych ideałów. :D