Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alternatywa do botoxu

Polecane posty

Gość gość

jakie serum polecicie, żeby wygładzić zmarszczki? Uzasadnijcie podając aktywne składniki

Gość gość
dobre pytanie. Pora, żeby kobiety zaczęły wyglądać naturalnie.

Gość gość
Kwas hialuronowy. W odróżnieniu od botoksu nie paraliżuje twarzy i wygląda naturalnie. Jest też dużo bezpieczniejszy. Z własnego doświadczenia polecam sofiderm i wizytę u lekarza medycyny estetycznej.

Gość gość
Zgadzam się, sprawdź np. zabiegi z kwasem hialuronowym, takie jak mezoterapia igłowa. Poczytaj np. tu http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna :) Ja robiłam i powiem tak - efekt jest super. Choć kwas hialuronowy działa po prostu inaczej niż botox, ale o tym też radze poczytać na jakiejś stronie godnej zaufania :)

Gość Cece1234
ja słyszałam teraz o nowym preparacie który działa jak botoks chociaż ma inne wlasciwosci... Aguashine to preparat do mezoterapii igłowej firmy Caregen na bazie nieusieciowanego kwasu hialuronowego i peptydów biomimetycznych, jest przydatny terapiach rewitalizacji skóry, likwidacji zmarszczek oraz walki z przebarwieniami... mnie o nim mowiła moja pani doktor małgorzata legocka http://www.arsestetica.pl/o-nas/zespol/lekarze/dr-malgorzata-legocka/ i wlasnie zapisałam się do niej na zabieg

Gość gość
fajna alternatywą do botoksu jest tez kwas hialuronowy, ja swój zabieg wykonywałam w klinice https://www.mediartinstytut.pl/ i moja skóra wygląda nawet lepiej niż po botoksie ( botoksu tez używałam)

Gość gość
Żałosne, same reklamy. Jeśli już tak polecacie to dajcie prawdziwe zdjęcia kobiet, które są zadowolone z tych zabiegów.

Gość Jullitaa
Proponuję wypróbować osocze bogatopłytkowe, tzw. wampirzy lifting:D Poczytaj o tym w internecie. Maksymalnie spłyca zmarszczki. Ja powtarzam ten zabieg co jakiś czas w Centrum Zdrowej Skóry, więc zdecydowanie mogę polecić!

Gość gość
Najlepiej botoks zamienić kwasem hialuronowym. Ja miałam nim powiększane usta w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i bardzo podoba mi się naturalny efekt, jaki udało się uzyskać. Usta są widocznie większe, ale nie sprawiają wrażenia sztucznych.

Gość gość
Miałam robioną serię zabiegów odmładzających, które są alternatywą dla botoxu. Zabieg jest bez igieł, źadnego bólu. Składa się z 3 etapów, ma specjalne składniki aktywne: kwasy, peptydy, aminokwasy, czynniki wzrostu. Skóra sie mega wygładziła, jest mocno napięta, pory dużo zmniejszone. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Polecam gabinet Beauty Premium w Poznaniu, gdzie korzystam z zabiegow :)

Gość gość
A może mezoterapia z kwasem hialuronowym? Albo wampirzy lifting? Też fajnie odmładzają skórę, choć działanie zupełnie inne. Sprawdź sobie na http://www.klinikasfera.pl, jakie są zabiegi dostępne jeśli chodzi o medycynę estetyczną, a najlepiej skonsultuj się z dobrym lekarzem.

Gość gość
Jakiś czas temu wykonałam zabieg mezotoerapi na dłonie, jestem już starszą osobą i skóra na dłoniach nie wyglądała już najlepiej, po zabiegu stała się napięta i prommiena odzyskała swój dawny blask. Jak mogę polecić to Klinik Dermapoint i Pani Kasia to najlepszy wybór na taki rodzaj zabiegu

Gość gość23
Jakiś czas temu wykonałam zabieg mezotoerapi na dłonie, jestem już starszą osobą i skóra na dłoniach nie wyglądała już najlepiej, po zabiegu stała się napięta i prommiena odzyskała swój dawny blask. Jak mogę polecić to Klinik Dermapoint i Pani Kasia to najlepszy wybór na taki rodzaj zabiegu

Gość gość
botox nie ma alternatywy:)