Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Jak Wam minął dzień

Polecane posty

Gość gość
Co tam Rychu, żeś taki odmieniony na lepsze?

W sumie nie jestem odmieniony na lepszy, tylko humor się poprawił Eh... Miałem się już taki rzeczami nie chwalić bo nie chcę wracać do pozerstwa i aby nikt nie pomyślał że znowu mi odbija.... ale miałem okazję polatać se fajnym autkiem Audica A5 :D https://imgur.com/a/dZdr6

Gość gość
Dash Rysiu dziś W sumie nie jestem odmieniony na lepszy, tylko humor się poprawił... No i właśnie jesteś odmieniony na lepsze, bo już nie marudzisz, ani nie zamulasz pesymizmem :P A jeśli odlot Audiciem tak na Ciebie wpływa, to łap takie okazje częściej ;)

Gość gość
Dash Rysiu dziś Chociaz wolałbym Infiniti smiech.gif Widze, że się rozkręcasz w coraz lepsze :) A co powiesz o bentleyu?

Gość gość
pshemo84 dziś najlepiej o bentleyu`84... smiech.gif :D o kurde, ty chyba miałes tu taki nick :P

Już jestem :p Z brytyjskim marek to mimo wszystko wole Astona. Bentey niby spoko, ale mimo wszystko jak dla mnie to zbyt elegancki za taką cenę chciałbym coś sportowego, tak wiem są torowe wersje Bentyela, ale mimo wszystko Aston Martin :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś tak wiem są torowe wersje Bentyela Ty wiesz, ale ja tego nie wiedziałam :D A ten audi ze zdjęcia, to od kumpla?

Ogołem Bentley był zangażowany nawet w kilka serii wyścigowych no w le mans jezdzili jeszcze jakieś 10 lat temu. Tak od kolegi, mimo wszystko jakiś tam mam kolegów

Gość gość
Dash Rysiu dziś Od tych słów "mimo wszystko" wszystko się zaczęło, ale pewnie nie łapiesz teraz o czym ja mamroczę :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Właśnie łapie i dlatego tak napisałem jezyk.gif No niemożliwe, faceci nie przywiązują do takich dopsli uwagi. Wam to tylko w głowie wino, kobiety i śpiew :D

Gość asiutka    1999
W szkole niestety, potem odrabianie lekcji i w sumie nic szczególnego

To chyba nie jestem facetem bo przywiązuje wagę do takich pierdół i szczegółów, jakiś znaków szczególnych albo zapamiętuje daty licząc ile od tego mineło ;D

Gość gość
Dash Rysiu dziś To chyba nie jestem facetem bo przywiązuje wagę do takich pierdół i szczegółów, jakiś znaków szczególnych albo zapamiętuje daty licząc ile od tego mineło ;D A ile minęło? :D :D (dobra nie musisz liczyć)

Gość gość
Niezbyt dobrze... Jestem chora, cieżko mi sie pracowało, nic mi sie nie chce, facet się coś malo odzywa, źle sie czuje, jeszcze gorzej wyglądam, także nie za dobry, choc bywaly gorsze

Było to napewno w lipcu bo niedługo po tym pojechałem sobie na wakacje i pokazywałem fotki. Na wakacjach byłem 22 lipca a musiało być ze 2 tygodnie wcześniej więc mineło 4 miesiące

Gość gość
Dash Rysiu dziś Zaliczyłeś liczenie ;) A swoją droga, też tak mam, że w ten sposób fakty kojarzę, dokładając jakieś wydarzenie, zrobienie zdjęcia, piosenkę co akurat leciała, kupienie czegoś itd itd.

Gość gość
gość dziś Niezbyt dobrze... Jestem chora, cieżko mi sie pracowało, nic mi sie nie chce, facet się coś malo odzywa, źle sie czuje, jeszcze gorzej wyglądam, także nie za dobry, choc bywaly gorsze. Wyzdrowiejesz, to będzie poprawa też na innych frontach. Kuruj się i zdrówka.

A co do liczenia to kiedyś w nudnej pracy gdzie całą noc siedziałem i gapiłem się w monitor to zaczełem liczyć ilość cegieł w sensie. Policzyłem że na palete wchodzi 100(wymiary 10x10) na jeden stos wchodzi 21 palet w rzędzie jest 17 stosów. Potem na sektory :D Lubie czasem jak chce wrócić do starych czasów to puścić jakaś piosenke np z 2009 :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś :D no jak tak przeliczyłeś cegły, to faktycznie musiała to być długaaaa i nudna godzina :D A co było w 2009r dla Ciebie takiego szczególnego?

Podałem po prostu jakiś losowy rok, teraz :D Chcociaż wtedy miałem 15 lat i mogłem mieć wszystko gdzieś i zero problemów... Ale zaraz ja nadal czasem mam mentalnie 15 lat

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ale zaraz ja nadal czasem mam mentalnie 15 lat Nie Ty jeden więc luzik, jesteś wśród samych swoich :D