Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

30 Faktów o mnie! Co teraz o mnie myślisz?

Polecane posty

No to teraz chcę szczerej oceny na swój temat! Oto fakty na mój temat. Tylko proszę bez zbędnej litości 1. Mam 22 lata. 2. Od urodzenia jestem niepełnosprawna. Poruszam się w miarę samodzielnie na wózku, ale trochę chodzę gdy ktoś mnie trzyma, albo przy balkoniku. 3.Mam deformacje ciała, głównie kolan i pleców, ale trudno je zauważyć gdy siedzę. 4.Mam też lekki niedowład rąk, tzn zakres ruchu mam pełny, po prostu niektóre rzeczy robię trochę wolniej ( np. smarowanie kanapki masłem). 5. Mam delikatny problem z mową, czasami mówię niewyraźnie, ale gdy się postaram to mówię pięknie. 6. Chodzę do szkoły, ale nie takiej typowej, uczymy się tam gotować, wykonywać prace plastyczne i uczyć się szeroko pojętej samodzielności. Mamy też normalne przedmioty typu polski, matma i angielski głównie na poziomie gimnazjum i liceum 7. Nigdy nie było mi po drodze z nauką, nigdy nie miałam średniej wyższej niż 3.5. Jedynie z angielskiego byłam ponadprzeciętna 8. Nie mam matury. Nie zdałam jej pomimo czterokrotnego podejścia. Podejdę i piąty raz 9. Mieszkam z rodzicami 10. Z natury jestem samotnikiem, tak naprawdę nie mam przyjaciół, ale pogadać mogę z każdym. 11. Intensywnie się rehabilituję, czy to na obozach rehabilitacyjnych, z rehabilitantką czy codziennie sama w domu. 12. Jestem nerwowa, potrafię wpadać w histerię 13. Bardzo ciężko zmieniam zdanie. 14. Nie wiem czemu, ale często wzbudzam niechęć i irytacje wśród ludzi, szczególnie wśród innych niepełnosprawnych, a szczególnie w internecie 15. Podobno jestem wredna 16. Nigdy się też nie zakochałam, miałam tylko dwa zauroczenia bez wzajemności i pozbawione pierwiastku erotycznego 17. Nigdy nie czułam i nie czuję pociągu seksualnego do żadnej z płci, po prostu nie mam potrzeb seksualnych. 18. Uwielbiam pisać opowiadania, chociaż na dzień dzisiejszy moje „dzieła” zbierają dużo krytyki. 19. Od podstawówki uwielbiam Japonię, a dokładniej ich nie-animowane seriale i muzykę 20. Lubię się też uczyć angielskiego 21. Czytam głównie książki obyczajowe dla nastolatek 22. Nie maluję się 23. Podobno wyglądam na młodszą niż jestem. Zazwyczaj ludzie biorą mnie za gimnazjalistkę albo licealistkę 24. Nigdy nie słyszałam, że jestem ładna, najwyżej, że przeciętna albo „wygląd się nie liczy 25. Styl mam bardziej dziecinno-nastoletni. Luźne spodnie, koszulki ze zdjęciami które wyglądają na wzięte z tumblra 26. Często wiąże włosy w dwa kucyki. 27. Jestem niska (około 154 cm) 28. Mam nadwagę ( około 58-60 kg) 29. Jestem dość egocentryczna. 30. Jestem bardzo lękliwa i leniwa. Jak myślicie jakbym była bohaterką książki to byście mnie polubili?

Gość gość
Mysle, za masz fajny avatar. A poza tym to jestes po prostu internetowym trollem (setki tematow o niczym, zakladane z wiedzą, ze niemal nikt sie nie wpisze, a i tak zakladane). Prawdopodobnie nie jestes niepelnosprawna. Kiedys mialas tu wątek z niby swoim zdjeciem. Pytalas w nim, czy jestes brzydka. Temat wygladal jak prowokacja, czy ktos "glosno" zauwazy "Twoja" niepelnosprawnosc. Zdjecie zapewne nie bylo Twoje i to jest nieetyczne, ze posluzylas sie zdjeciem kogos na wózku. Tyle mysle o Tobie.

Gość gość
gość dziś te tematy sa mnożone po różnych portalach, tam też lata mnóstwo jej niby zdjęć, pisze niby bo tez obstawiam że to pobrane od kogoś, nigdy nie było dowodu że to ona. Czy trool, tu równiez tak obstawiam. Ale jest też 1% że oboje mylimy i jest ona prawdziwa.

Gość gość
Myślę, że bym Cię nie polubiła, ale nie z powodu niepełnosprawności tylko "alternatywności". A avatar nie w moim guście. Postacie z "chińskich bajek" są dla mnie obrzydliwe.

Gość gość
gość dziś gość dziś te tematy sa mnożone po różnych portalach, tam też lata mnóstwo jej niby zdjęć x Aha. Czyli jak myślałam: troll i to zaburzeniami psychicznymi (większość tutejszych trolli jest poważnie zaburzona). To może w ogóle nawet nie być dziewczyna.

Gość gość
gość dziś .....To może w ogóle nawet nie być dziewczyna..... Taka możliwość też istnieje, bo w internecie mozna być każdym. Jakoś na wiarygodną postać mi nie pasuje, ale jest też ten % że się mylę. Tak że "diana" nie przekreślam cie, ale mam wątpliwości.

Gość gość
Diana, udzielasz się na czaterii? ;)