Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent dla ginekologa?

Polecane posty

Gość gość
Jak moje dziecko zakończyło rehabilitację to wystawiłam pozytywną opinię w internecie naszej rehabilitantce. To najlepszy prezent i do tego szczery. Dzięki temu ta dziewczyna jest ceniona w swojej pracy i ma więcej pacjentów.

Gość gość
Mój lekarz robil mi 3 operacje ginekologiczne. Nie dalam mu nic zadnego prezentu, bo się wstydzialam a poza tym gościu ma tyle pacjentek, ze pewnie na kasie spi i mój koniak czy dobra wodke to on by miał w d***e. Wystawialam mu na znanylekarz b. dobra opinie i dalej do niego chodze.

Gość gość
To ze wg niektorych was to wstyd dziekowac prezentem, to mnie nie interesuje. wrocmy do tematu czyli pytania " JAKI PREZENT DLA GINEKOLOGA?" A Panie ktore chca podyskutowac o celowosci dawania prezentow zapraszam na inny watek.

Gość gość
A dzięki niemu zaszłaś w ciążę i urodziłaś? Może po prostu kartkę z + foto maluszka "dzięki Panu Kasia jest na tym świecie" cyz coś w tym guście. Wydaje mi się, że kiedyś w gabinecie widziałam wiszące podziękowanie, a myślę, że nikt się nie obrazi za po prostu wdzięczność.

Gość gość
Facetom zwykle dobry alkohol. Kobietom latwiej cos kupic

Gość gość
"Może po prostu kartkę z + foto maluszka "dzięki Panu Kasia jest na tym świecie" ..." Najgłupszy pomysł na świecie.

Gość gość
Jak jedna osoba mówi, że prezent to obciach to możesz to zignorować, ale jak mówi tak 9/10 to znaczy, że to JEST obciach. Ty wiesz swoje, widocznie chcesz się skompromitować.

Gość gość
a ja uwazam ze to zdjecie jest fajnym pomyslem. Ale jako dodatek do jakiegos wiekszego ;-) autorka

Gość gość
20.58 kur/wa skoncz juz pier/dolic. Idz pouczaj gdzie indziej

Gość Oblechrrr
"Dzieki panu moje dziecko jest na swiecie", czyli co? Ginekolog zrobil ci dzieciaka? To niech placi alimenty.

Gość gość
Jak lubi slodkie to zamow mu torta :-)

Gość gość
Kasia dzięki panu jest na świecie? O ja pierniczę, ale masakra - brzmi to dwuznacznie i śmiesznie. Jak już to Kasia jest na świecie dzięki rodzicom. Gustowny bukiet kwiatów wystarczy bo jest niezobowiązujący. Bombonierka, koniak to lekka przesada.

Gość gość
Jak jedna osoba mówi, że prezent to obciach to możesz to zignorować, ale jak mówi tak 9/10 to znaczy, że to JEST obciach. Ty wiesz swoje, widocznie chcesz się skompromitować. W SAMO SEDNO

Gość gość
Wiecie dlaczego mnie nie interesuje co mowi 9/10 osob? Bo jestem asertywna :-) brakuje mi jedynie pomyslu na forme prezentu. i nie zrezygnuje z tego :-) widze ktos tu ma z tym problem :-)

Gość gość
asertywność nie ma tu nic do rzeczy... lubisz sie kompromitować i tyle.

Gość gość
Jeśli ktoś się borykał z trudnościami w zajściu w ciążę i trafił w końcu na specjalistę, który wykorzystał swoje umiejętności i dobrał odpowiednie leczenie, to jak cokolwiek może brzmieć dwuznacznie? Jesteście zboczone.

Gość gość
Te 9/10 też są asertywni jak autorka i co teraz? :D :D

Gość gość
gość dziś Jeśli ktoś się borykał z trudnościami w zajściu w ciążę i trafił w końcu na specjalistę, który wykorzystał swoje umiejętności i dobrał odpowiednie leczenie, to jak cokolwiek może brzmieć dwuznacznie? Jesteście zboczone. X Co innego wręczyć bombonierkę czy bukiet i serdecznie podziękować, a co innego wręczyć zdj z napisem, że Kasia dzięki panu jest na świecie :) Trochę taktu i klasy nigdy nie zaszkodzi. Opamiętaj się. To nie podstawówka gdzie wręcza się laurki i rzuca na szyję.

Gość gość
21.14 a co,ma byc? Wy macie swoje zdanie, a ja swoje i zrobie po swojemu :-) tak, lubie sie komptomitowac, uwielbiam to :-) ulzylo ci?

Gość gość
Ta z 21.14 to jakas frustratka nie znoszaca sprzeciwu ;-)

Gość gość
21:18 No, tak jest to głupie wg kafeterianek, że lekarka aż powiesiła sobie podziękowanie w gabinecie. A taki profesor Dębski np. o cesarskim cięciu mówi "urodziłem piękną dziewczynkę", to też zboczony i powinien płacić alimenty? Wdzięczność, radość to ludzkie odruchy, ale jak ktoś ma podejście "no, wyplułam kolejnego gówniaka, przynajmniej będzie pińcet" to nie zrozumie.

Gość gość
Ta z 21.14 to czujny obserwator, a nie frustratka / frustrat :) Jacyś znerwicowani tu jesteście :)

Gość gość
kwiatki facetowi? :D

Gość gość
Tylko ze nikt jej nie prosil o obserwacje

Gość gość
Ja swojego lekarza az uscisklam jak ni powiedzial ze w ciazy jestem :-) tez jestem zboczona?

Gość gość
Może meliski? :D Co tu tak nerwowo? A oddychać wolno? :D :D

Gość gość
Kobiety są emocjonalne, nie myślą racjonalnie ani rzeczowo :D Będą się żreć bez końca, ale i tak nic razem nie wymyślą ;)

Gość gość
Nie dość, że jesteś zboczona to jeszcze jesteś wieśniarą :D Ale ważne, że szcześliwa ;)

Gość gość
Tak, bukiet z kwiaciarni też można wręczyć mężczyźnie. Radzę poczytać trochę o savoir vivere :) Nie trzeba od razu wyskakiwać z alkoholem i innymi cudami. W Polsce to od razu flaszka :)