Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent dla ginekologa?

Polecane posty

Gość gość
Nie dość, że jesteś zboczona to jeszcze jesteś wieśniarą smiech.gif Ale ważne, że szcześliwa oczko.gif X Określając innych i to jakiego języka używasz, obrazujesz siebie :) Lepiej tego zrobić nie mogłaś :)

Gość gość
gość dziś Ja swojego lekarza az uscisklam jak ni powiedzial ze w ciazy jestem usmiech.gif tez jestem zboczona? x Masakra, trzasnelabym takiej obłąkanej :o Jestes dorosla to panuj nad emocjami.

Gość gość
gość dziś Nie dość, że jesteś zboczona to jeszcze jesteś wieśniarą smiech.gif Ale ważne, że szcześliwa oczko.gif Nie masz w ogóle szacunku do drugiego człowieka, zero pokory ani dystansu. Nie potrafisz merytorycznie dyskutować, od razu kopiesz i poniżasz. Gdzieś ty się uchowała i kto cię tego nauczył?

Gość gość
Meliski dla tej bulwerdujacej sie, ktora pisze po kilka odpowiedzi ze niby to kilka osob pisze. Widac uczucie radosci i szczescia sa ci obce. Moze ta kobieta czekala na dziecko pare lat i jak sie doczekala, to w wielkim szczesciu usciskala seojego ginekologa, bo przyniosl jej te cudowna wiadomosc. Co w tym zlego? Nie dosc ze frustratka, to jeszcze zimna sucz. Niby emocje na wodzy trxyma, a jad z niej sie saczy, bo autorka ma w d***e jej zdanie. Ale ona wsxystkie rozumy pozjadala

Gość gość
"trzasnelabym takiej oblakanej" nooo to faktycznie ty potrafisz panowac nad emocjami, wez sie nie pograzaj. Cos z glowka nie halo?

Gość gość
A obca baba rzucajaca sie na obcego czyjegos meza jest normalna? :o

Gość gość
Zareagowala spontanicznie i tyle. To nie powod by nazywac ja nienormalna. Wracajac do tematu, to chyba wyczerpaly sie pomysly na prezent. Ale cos uniwersalnego na pewno i malo osobistego

Gość gość
gość dziś nie wiem czy wiesz, ale wiekszosc osob ma taką reakcje obronną jak p*****lnięcie takiej typiarze :D

Gość gość
To ta reakcja swiadczy o tobie " typiaro"... Co za element tu sie wypowiada. I taka bedzie innych pouczac. Autorytet sie znalazl.

Gość gość
Ta co sie tak bulwersuje tutaj to ta zona ginekologa czy mi sie wydaje :-D ?

Gość gość
gość dziś Też bym taką delikwentkę sprowadził do pionu. To sie nazywa naruszanie nietykalnosci cielesnej i na to są paragrafy. I żadne emocje tego nie tłumaczą. Rownie dobrze osoba zaatakowana mogłaby kopnąć/popchnąć/strzelić liścia pod wpływem emocji/szoku by pozbyć sie intruza. Niektórzy sie brzydzą TAKICH kontaktów.

Gość gość
Dziewczyno przestan pisac jako facet :-) i tak wiemy ze to ty:-)

Gość zulugulala
Już jej argumentów zabraklo ;-)

Gość gość
Chyba masz jakąs manie skoro widzisz tu tylko jedna osobe :D

Gość gość
taa, bo inni mają odmienne zdanie to trzeba ze wszystkich robić schizofrenika z rozdwojeniem jaźni. pogodz sie z tym, ze prezenty to przezytek :p

Gość betipo
22.54 sama widzisz tu tylko jedna osobe :-P

Gość gość
Autorki, jakiś dobry alkohol i coś słodkiego. I to wystarczy.

Gość gość
prezent dla ginekologa - już pokazałaś swoją najbardziej intymną część ciała - więc dostał już prezent.

Gość gość
prezent dla ginekologa, prezent dla nauczyciela, prezent dla pani w sklepie, dla kucharki że dobrze w przedszkolu gotuje. Co to w ogóle za dziecinada z tymi prezentami?

Gość gość
Nie jestem autorką, ale sama zastanawiam sie czy stroik świąteczny własnoręcznie robiony wypada dac??

Gość gość
Tylko natura,fantazyjnie przygotowaną ci/pką.

Gość gość
Chodziłam państwowo do gina, byłam bardzo zadowolona z prowadzenia ciąży. Było mi głupio coś dawać (alkohol sie wstydziłam, czekoladki też obciachowe...), uznałam że bardzo podziękuję, wystawiłam super opinie w necie. Polecam go. Nadal tam chodzę i niezauważyłam żeby był nie miły itd., wręcz przeciwnie. Tak samo pigułom w szpitalu nic nie dałam, uważam że to ich praca i tyle. A byłam bardzo zadowolona. Ogólnie uważam że to obciach dawać :P

Gość gość
Wiele kobiet nadal ma mentalność rodem z komuny. Czują, że "muszą" się odwdzięczyć za to, że lekarz wykonał swoją PRACĘ i zrobił co należało do jego OBOWIĄZKÓW. To te same, które dają kawę położnym, kwiaty pielęgniarce, kopertę ordynatorowi.

Gość gość
Tu autorka. Nie wmawiajcie mi co ja czuje, bo na pewno nie czuje, ze "musze". Ale wy oczywiscie wiecie lepiej... Jeszcze nigdy nikomu nie dalam lapowki i w ogole nie o tym jest ten temat!

Gość gość
Kochana, twój lekarz na pewno się ucieszy jak dostanie 10 z rzędu w danym miesiącu flaszkę czy czekoladki, których nie jada...

Gość gość
Wiem, ze oklepane. To co mozna bardziej oryginalnego?

Gość gość
a musisz koniecznie dać ten prezent, że się aż tak upierasz? Lekarz przecież na to nie czeka. To obciach trochę cos dawać.

Gość gość
A jak inaczej okazac wdziecznosc?

Gość gość
słowem "dziękuję"

Gość gość
Czekoladki będą ok. Alkohol raczej Nie, chyba że wiesz co lubi no i wiesz że na pewno spożywa. Chociaż ja bym raczrj nie dawała flaszki żeby sonie właśnie nie pomyślał że mam go za takiego co pije. Pomysł że zdj też ok o ile ma taka gablotke w gabinecie. U kilku gin takie coś widziałam.