Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co kobieta zakłada facebooka i wszystko ukrywa?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie ma długi i nie chce żeby jej wierzyciele narobili jej obciachu na fb. Bez zdjęcia żeby jej nie rozpoznali albo jest brzydkim pasztetem i nie ma się czym chwalić.

Gość gość
Każdy kiedys nie miał i założył. 2 miliardy podejrzanych (dane z lipca 2017).

Gość gość
Każdy kiedys nie miał i założył. 2 miliardy podejrzanych (dane z lipca 2017).

Gość gość
ty pasztetowa od długów, pewnie piszesz o sobie? :D

Gość gość
Sama jesteś pasztet dlatego nie masz zdjęcia.

Gość gość
jest ładna .. ma powodzenie pasztetem nie jest

Gość gość
Jak pokazywałam swoje zdjęcia to miałam trochę zamieszania z facetami, wśród których byli żonaci, a nawet 2 vipów. Z żadnym się nie spotkałam i nie znam osobiście. Skasowałam zdjęcia i miałam chwilę spokoju, ale różne zakompleksione p***y zaczęły mi insynuować, że może jednak jestem brzydka, bo nie pokazuję zdjęć :D Typowe polactwo, tak źle i tak niedobrze.

Gość szry
skoro jest taka ladna to sobie usiluje gachow przygr****** oczywiscie tak, zeby sie to nie rozeszlo, musi zachowac pozory, zeby potem taki zlowiony mezulek nigdy sie nie dowiedzial ze z nim i kilkoma innymi na raz kreci. wystarczy popatrzec po innych tego typu tematach. kobieta sie skarzy, ze facet ma konto na FB czy gdziekolwiek, mial bez jej wiedzy, wszystkie baby od razu stwierdzaja ze to zdrada. odwrocona sytuacja - juz nie, skad, to przeciez tylko do rozwoju duchowego, czy inne usprawiedliwienie:D a najglosniej o tym krzycza te, ktore wszedzie widza zdrade - hipokrytki. skoro facet dla zdrady zaklada to oczywiste, ze kobita tez. skonczcie byc zaklamane. a dlaczego to niby facet zdradza jak zaklada fb i sie z nim ukrywa? "bo tak i ch..", wiec w tym temacie to wszystko - baba gachow szuka, a falszywe kretynki usiluja ja usprawiedliwic. powiadam: "NIE! nie ma takiej zaklamanej opcji!". to oczywista zdrada, olac taka babe.

Gość gość
ja podrywali na codzień slaby pomysl nie musi szukać w necie

Gość gość
01:45 W życiu nie miałam nic wspólnego z cudzymi mężami, nie przypisuj mi swoich obrzydliwości, ty ściero do podłogi.

Gość szry
ale ja nigdzie nie wspominam o cudzych mezach. najwyzej o twoim:) przyszlym lub obcenym... nie zrozum mnie zle, ale zaprzeczajac czemus, co sie nawet nie pojawilo... wyszlo chyba szydlo z worka, nie widze potrzeby dalszej dyskusji:D zegnam:)

Gość gość
ty jesteś chyba jakąś machiną do pomawiania ludzi i rzucania oskarżeń, ale niestety przy okazji,mimo całej twoje złości, podłości i nienawiści, wychodzą z wora czyli z ciebie kompleksy, lęki i patologiczna zazdrość, a to juz schizofrenia.

Gość gość
ło matko od wieeelu lat mam wszystko ukryte oprocz zdjecia zaciemnionego nawet status nieokreslony zero kolezanek i zaden koles tam nie zamienił ze mną zdania priv ,i co ty na to szry

Gość gość
jakbym robiła połów to bym sobie trzasnęła sexi fotkę i wpisała ze wolna ,na samą logikę

Gość gość
Do szry: A dlaczego nie miałaby załozyc konta dla rozwoju duchowego, zdobywania wiedzy, czy jakichś innych szlachetnych celów? Jesteś tępakiem, prymitywem, masz we łbie tylko seks i zło, więc widzisz innych ludzi przez pryzmat swojego brudu.

Gość szry
odpowiadajac na pytanie "dlaczego" - ano chociazby dlatego, ze mierzi mnie babska hipokryzja. dlaczego wszystkie jak sepy do padliny zlatujecie sie kiedy jakas inna kobieta narzeka na fb swojego chlopaka i mozna od was uslyszec tylko teksty w stylu "zdradza cie", "swinia", "olej go"(co nieuchronnie prowadzi do stwierdzen "WSZYSCY faceci to swinie, sa tacy sami" etc itd - kto tu nienawisc szerzy:D), ale jak sytuacje odwrocic, to juz wszyyyyystko cacy... albo wszedzie sie widzi zdrade, albo nie. skoro facetem kieruje tylko chec zdrady, to baba tez, niestety dla was... po prostu zapominacie o jednym, co logicznie rzecz biorac czyni was zwyklymi rasistkami(to nie jest nawet obrazanie, to po prostu fakt) - niezaleznie od plci czlowiek to czlowiek. niebywala pycha i bezczelnoscia z waszej strony jest taki seksizm: facet - be, zdrada, baba - cacy, sraly muszki idzie wiosna. jakie trzeba miec ego wybujale, zeby tak wymuszac na innych wlasne przekonanie o bezpodstawnej czerni jednych i bieli drugich tylko z powodu roznicy chromosomow:D jednoczesnie chcialbym bardzo podziekowac wszystkim wyzywajacym mnie od najgorszych - pokazujecie swoj brak poziomu, wypisujac tak ladnie i rzeczowo "moje" rzekome cechy charakteru opisujecie jedynie siebie. GRATULUJE wszystkim ktore swoje chamstwo i prymitywizm jakze jasno pokazaly:)

Gość gość
szry olałes mnie:) własnie o to chodzi ze ja nie gadam tez z zadnymi babkami bo mnie to mierzi

Gość gość
szry my cię nie wyzywamy, ale werbalizujemy obraz jaki się wyłania z twoich wpisów. Jesli nie widzisz różnicy to dodatkowo źle to świadczy o twoim braku inteligencji.

Gość gość
Ja z kolei zauważyłam, że moje tematy, polubienia, linki oraz inne aktywności, szalenie inspirują niektórych publicystów, np. jeden z nich mnie nie lubi i przezywa lewaczką, więc jak wyrażam się w superlatywach o polityku XX, to publicysta ogłasza, że "wszystkie lewaczki kochają się w XX", albo jak zamówiłam wyjazd na booking com, to ten sam pulicyzior stwierdza, że "Polacy olali politykę i wyjeżdżają na wakacje" itd. Przykładów było tyle że aż trudno zliczyć, więc postanowiłam w końcu się zamknąć i nie ułatwiać mu jego pracy za którą to jemu płacą a nie mnie. Czy ja mam jakis obowiązek pisania na fb? Stań teraz na własne nogi :)🖐️

Gość szry
wyzwanie: pokazcie KTORE wypowiedzi usprawiedliwiaja "masz we lbie tylko seks i zlo". PODPOWIADAM: musza to byc wszystkie moje wypowiedzi. wszystkie, bo "tylko" to mam we "lbie". kazda moja wypowiedz nie spelniajaca warunku w ktorym mowie o seksie... coz... udowodni tylko jak bardzo klamliwa jest wypowiedz nie tylko z , ale pokaze rowniez falsz i hipokryzje jakie sa w stosunku do mnie stosowane. idac krok dalej na zasadzie kontrastu ujawni to jak wiele mam racji, wiec, ziejacy jadem i siejacy nienawisc wraz z dezinformacja falszywy pomiocie szatana(ojca klamstwa, wiec trafne merytorycznie), opluwaj "mnie" dalej - dajesz tym tylko swiadectwo o sobie. nie uwazasz ze w gaszczu calkowicie anonimowych wypowiedzi moglbys/moglabys sie jednak jakos wyroznic, jesli chcesz miec osobno na siebie zwracana uwage? nie jestem omnipata, zeby wszystkich od siebie doskonale od rozniac...

Gość szry
http://f.kafeteria.pl/temat/f4/wlasciele-kotow-ponarzekajmy-na-siersciuchy-p_6877396 uhuh, nie trzeba bylo w jakiejs zamierzchlej przeszlosci szukac. no gdzie ten tylko i wylacznie seks i tylko i wylacznie zlo? rozumiem, moznaby sie na sile pewnie i doszukac, jednak to bedzie siedzialo w glowie doszukujacego sie osobnika plci mentalnej rodem z piekla. 02:45 tym samym swiadczysz o wlasnym braku inteligencji. ciekawie sie "werbalizujesz" na temat innych, idac twoim tokiem myslenia musisz byc tumanem dazacym do nieskonczonosci na skali kretynizmu, prawda? oczywiscie, zaraz beda zaprzeczenia ataki i ich usprawiedliwienia. podciagnalbym cie pod psychopatie, bo tak bardzo wmawiasz zlo innym, jakos kompletnie pomijajac to ktore tkwi w tobie,a ktore na innych wylewasz. 02:15 tepak i prymityw poniewaz pokazalem mechanizmy na zasadzie jakich dziala to koleczko wzajemnej adoracji, na przykladzie pokazujac jego dzialanie, oh, jakze to straszne, pokazuje przy okazji ten przyklad hipokryzje, to trzeba zlinczowac... spojrz na te swoje obelgi i pomowienia. kto przy zdrowych zmyslach nie okresliby tych twoich kalumni dokladnie tym samym, co chcesz zarzucac mnie? JESTES dokladnie tym, co mi zarzucasz. 01:59 co jest podle, hipokryzja, czy jej ujawnienie? dobrze sie zastanow nad odpowiedzia. reszta tej wypociny... ponownie gratuluje tak trafnej samooceny. jeszcze tylko adresowac sie poprawnie naucz, lustro rozwiaze ten problem. ciekawostka - zamiast sie odniesc bezposrednio do tresci, to atakujecie mnie. to typowy mechanizm obronny, polegajacy na dehumanizacji osob/konkretnej osoby, w chwili kiedy merytorycznie(czy tez ideologicznie) nie ma sie nic do powiedzenia. sporo tu bylo o kompleksach - ciekawe jakie nie pozwalaja wam(lub tobie jak to jedna osoba... ale to by byla juz psychoza moim skromnym zdaniem) odniesc sie do tresci, jednoczesnie bez skrupulow daja przyzwolenie na rzucanie obelg, inektyw i falszywych pomowien.