Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jeszcze nie śpicie i co teraz robicie ?

Polecane posty

w sumie ze mnie tez typ sowy a nie ranny ptaszek, chociaz wstawianie ze wschodem slonca rowniez sie zdarzało ;p

Gość gość
Ja wiem czy tak całkiem fajnie? Tu jest taka masakryczna cisza,ze byle szelest i nasłuchujesz co to. Nieraz z lasu jakieś ptaki,kuny czy inne zwierzęta takie straszne dźwięki wydają :o odkąd tu mieszkam przestałam horrory oglądać ,mam zbyt wybujała wyobraźnię :D

kurde ja to bym chciał właśnie w takim miejscu oglądać horory :p wlasnie swego czasu oglądałem po nocach, oraz lubiałem czytać creepypasty. Moja wyobraźnia też działała :D że balem się iść po tym do toalety

Gość gość
Serio? Myślałam,ze po facetach to spływa.

Gość gość
Ale tutaj jest świetlica wiejska i są tam ławeczki na które od czasu do czasu zjeżdża się młodzież i można im robić pranki :p

Jak czytasz paste gdzie jest "teraz zgasną światla..." i na ulicy wywala w tym momencie prąd że gasną lampy :D to automatycznie czujesz chłód o ktorym pisze pasta

Gość gość
Żałuje tylko ,że już nie zdąże zakopać petard w miejscu na ognisko :(

Gość gość
Ja mam pecha do takich przypadków :D więc wolę się nie stresowac ,życie daje w doope wystarczająco żeby jeszcze sobie stresa wyobraźnią doprawić. Kurcze,a może ja już stara poprostu jestem :D

Gość gość
No bo nie mam żadnych petard :(

Nigdy się nie jest za stary :D Jakiś czas temu chciałem spróbować wywolać Rainmana nie wiem czy znasz te paste :) Chodzi o to aby w nocy gdy jest burza iść w leśnia alejkę stanąc w kałuzy i chyba 10 razy powiedź jakieś tam słowo po łacinie. Niby wiem że nic się by nie stało(no chyba że walnął by mnie piorun :D) ale jednka nie spróbowałem, a byłem blisko lasu bo przejeżdzałem

Gość gość
W burzę do lasu? Poważnie? Nie najlepszy pomysł :p

pewnie piorun by walnał za tym 10 razem :D ale burze jak mi neta nie rozwalają też fajnie wyglądają w nocy

Gość gość
Uwielbiam burzę,ale kiedyś blisko mnie walnął piorun i teraz raczej z ukrycia je obserwuje. Uspokaja mnie słuchanie burzy. Zasypiam przy niej jak dziecko.

Gość gość
Kurcze może właśnie straciles szansę na nagrodę Darwina ?:p

mnie znowu burza potrafi obudzic bo sen często mam dość wrażliwy(całe zycie w stresie :D). Też blisko mnie kiedy uderzył że aż jasno mi się zrobiło.

Gość gość
Jak w domu przez okno oglądam to spoko,gorzej jak cię złapie np nad jeziorem

Gość gość
Po uderzeniu pioruna ludzie mają ostre schizy na tle religijnym i zakłądają sekty albo wymyślają sobie objawienia. Opisano już 2 takie przypadki.

Gość gość
Nagroda to nagroda,nie wybrzydzaj ;) zawsze to coś

Gość gość
gość dziś ale we mnie nie walnął tylko blisko mnie , ale się nie dziwię bo jak ktoś coś takiego przeżyje to pewnie zaczyna wierzyć.

Gość gość
Poważnie widziałeś kulisty? Wow zazdroszczę. Ale ja pewnie bym myślała,ze to ufo i by mnie sparaliżowała że strachu :D

Tak i to nie podczas burzy ale wlaściwie już po, nagle takie syczenie było słychać, patrzę do góry i taka jakby kula ognia, nietrwało za długo ale dźwiek pamiętam do teraz

Gość gość
Tu gdzie jestem teraz jest najpiękniejsze niebo jakie gdziekolwiek widziałam,a mam nawyk patrzenia w górę. Tutaj nie ma świateł i widać tyle gwiazd :) gorzej jak jakieś nole( dość często) latają :o ale taki widok to spełnienie marzeń ,latem miałam normalne łóżko na dworze i ogladalam gwiazdy. Nie wiem czemu,ale ja w niebo z taką tęsknota patrzę. A teraz będę mieszkać 100 m od jeziora :p

Gość gość
Jedna pani porażona piorunem i odratowana, zaczęła miec wizje piekła, w którym grzesznicy taplają się w morzu spermy.